Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Επανακυκλοφορούν τα 'Gish' και 'Siamese Dream' οι Smashing Pumpkins με έξτρα υλικό


Τις λεπτομέρειες που αφορούν την επανακυκλοφορία των δύο πρώτων τους άλμπουμ αποκάλυψαν οι Smashing Pumpkins.

Τα 'Gish' και 'Siamese Dream' αντίστοιχα θα βγούν ξανά στην αγορά, στις 5 Δεκεμβρίου σε πακέτα πολυτελείας. Αυτά θα αποτελούνται από ένα bonus CD με ακυκλοφόρητα κομμάτια και ένα DVD με συναυλίες από εκείνες τις περιοδείες. Στο bonus CD του 'Gish' θα υπάρχουν και καινούριες μίξεις του Butch Vig (Garbage), στα τραγούδια 'Tristessa' και 'La Dolly Vita'.

Επίσης οι πολυτελείς εκδόσεις θα περιέχουν σημειώσεις και σχόλια για κάθε κομμάτι από τον Billy Corgan, καθώς και κολάζ από φωτογραφίες και καρτ-ποστάλ που δεν έχουν κυκλοφορήσει κατά το παρελθόν.

Μιλώντας στο επίσημο site του συγκροτήματος για τις δουλειές εκείνες, ο Billy Corgan είπε :"Το 'Gish', είναι η πρώτη μας εισχώρηση στα βαθιά νερά τους ροκ εν ρολ. Μέσα στη μουσική μπορείς να ακούσεις την αφέλεια και το πνέυμα μας που ζητάει να ακουστεί και μου λείπει η εποχή εκείνη που μας βοήθησε να γίνει η μουσική μας τόσο αξιότιμη. Το 1992 με το βάρος του κόσμου στους ώμους μας, εξαφανιστήκαμε σε ένα γκαράζ, για να γράψουμε τραγούδια τα οποία θα μας άλλαζε την πορεία της ζωής μας για πάντα. Το 'Siamese Dream' αντιπροσωπεύει όλα τα μας τα όνειρα που έγιναν πραγματικότητα, ενώ το όνειρο για μια χαρούμενη μπάντα, άρχιζε να καταρέει".

Υπενθυμίζουμε πως αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει και η καινούρια δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο 'Oceania'

(Πηγή: Sawbiz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου