Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο Butch Vig μιλάει για την επερχόμενη δουλειά των Garbage


Για την νέα δουλειά που ετοιμάζει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Garbage, μίλησε ο ντράμερ και γνωστός παραγωγός Butch Vig. Όπως δήλωσε για λογαριασμό του Billborard, η πέμπτη κατά σειρά αυτή δουλειά, θα κυκλοφορήσει μέσω της δικής τους δισκογραφικής εταιρίας, την άνοιξη του 2012.

«Έχουμε φύγει από τις εταιρικές ευθύνες του παρελθόντος και αυτό στην αρχή μας φάνταζε τρομακτικό, όμως πλέον πιστεύω πως αυτό είναι κάτι απελευθερωτικό. Θα κυκλοφορήσουμε το νέο μας δίσκο κάτω από το όνομα της δικής μας εταιρίας  μόλις κατανοήσουμε το πως θα το προωθήσουμε και θα το διανείμουμε, γιατί το θέλουμε υπό τον έλεγχο μας».

Επίσης ο Butch Vig, περιέγραψε και τον ήχο που αυτή η νέα δουλειά θα έχει :
«Θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που πάντοτε λατρεύαμε. Θα έχει θορυβώδεις κιθάρες, μεγάλα ηλεκτρονικά beats, ατμοσφαιρικές στιγμές τύπου κινηματογράφου. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα δίσκο, με κάτι που θα θέλαμε να ακούσουμε, οδηγώντας το αυτοκίνητο μας».

Τον προηγούμενο μήνα, η Shirley Manson είχε αποκαλύψει πως, το συγκρότημα έχει ολοκληρώσει την μίξη του πρώτου τραγουδιού του άλμπουμ, ενώ υπάρχουν πρώιμες μίξεις για ακόμα 24 τραγούδια. Μερικοί από τους τίτλους των τραγουδιών είναι οι 'Time Will Destroy Everything', 'Blood For Poppies', 'Automatic Systematic Habit', 'Control', 'Lies, Lies, Lies', 'Sugar', 'Not Your Kind Of People', 'T.R.O.U.B.L.E', 'Felt', 'Big Brite World', 'Alone' και 'Animal'.

Επίσης πρόσθεσε πως αυτή η συλλογή των τραγουδιών, είναι η καλύτερη που έχουν βγάλει ποτέ ως συγκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου