Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

The Prefabricated Quartet live @ Mylos Club,18 Φεβρουαρίου 2011



Με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας του Side the Sail από τη RunDevilRun Records, οι the Prefabricated Quartet εμφανίζονται στο Club του Μύλου την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ.

Θα ερμηνεύσουν κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους τους, αλλά και από το νέο δίσκο τους (Nikola Motel), που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011. Ανάμεσα σ’ αυτά θα ακουστούν και κομμάτια τους που βασίζονται στη Μουσική της ταινίας Κανένας, η οποία απέσπασε βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Προπώληση εισιτηρίων (10 ευρώ κανονικό, 7 ευρώ φοιτητικό):
Stereodisc
Lotus
Metropolis

Οι the Prefabricated Quartet είναι οι:
Μιχάλης Σιώνας: φωνή, μπάσο
Θοδωρής Παπαδημητρίου: τσέλο
Χρήστος Γούσιος: ηλ. κιθάρα
Δημήτρης Τασούδης: τύμπανα


Δισκογραφία
Side the Sail, RunDevilRun Records, 2007-2010
3 Στιγμές, εκδόσεια καπάνι, 2008
Nikola Motel, in progress, 2011

Φιλμογραφία
Druckmaschinenmusik, 2003
Τρικυμία, 2003 (short)
Προστασία, 2005 (short)
Δε κατ, 2005 (short)
Νάρκες, 2006 (short)
Μονή Σειρά Μαργαριτάρια, 2006 (short)
3 Στιγμές, 2008
Rosmarinus Officinalis, 2008 (short)
Bir Varmis, Bir Yiokmus, 2009 (short)
Άγρια Παιδιά (MEGA, TV, 2009)
the Crowd, King Vidor, 1928 (silent {-σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για ζωντανή συνοδεία του φιλμ - Φεστιβάλ Κιν/φου Θεσ/νίκης 2009} )
Κανένας, 2010
Κινητά Στοιχεία, 2011 (short) (στο post production)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου