Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Οι Metallica θα εκμεταλλευτούν το "καλό κλίμα" για να βγάλουν νέο δίσκο

Ο Lars Ulrich αποκάλυψε πως οι Metallica σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις τους για να κυκλοφορήσουν το 10ο studio άλμπουμ τους.

Αν και η μπάντα τα τελευταία 15 χρόνια άφησε μεγάλα διαστήματα μεταξύ των κυκλοφοριών της,ο διάδοχος του "Death Magnetic" θα ξεκινήσει να ηχογραφείται από τις αρχές της φετινής Άνοιξης!

Μιλώντας στην Δανέζικη εφημερίδα Ekstra Bladet ο Ulrich δήλωσε: " Στο παρελθόν ήμασταν κυριολεκτικά σκασμένοι από τις υποχρεώσεις της μπάντας όταν ολοκληρώναμε μια παγκόσμια περιοδεία. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γι' αυτό λοιπόν δεν θα περάσει πολύς καιρός για να ξεκινήσουμε τις ηχογραφήσεις ενός καινούριου άλμπουμ. Σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε την παραγωγική διαδικασία και να μπούμε στο στάδιο φέτος τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο".

Δήλωσε επίσης πως για το γεγονός ότι η μπάντα είναι τόσο γρήγορα έτοιμη να παράξει καινούρια μουσική ευθύνεται το πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους και το γεγονός ότι διασκεδάζουν απίστευτα όταν βρίσκονται όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου