Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

O Jon Brookes επιστρέφει μετά το πέρας της θεραπείας του για τον όγκο στο κεφάλι

Ευχάριστα είναι τα νέα από το στρατόπεδο των Charlatans καθώς ο drummer τους Jon Brookes θα είναι σε θέση να παίξει live με την μπάντα μετά τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε για τον όγκο στο κεφάλι που του διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Brookes θα παίξει στην αυριανή εμφάνιση της μπάντας στο Εδιμβούργο.

" Ο Jon είναι μια χαρά. επικοινωνήσαμε εχθές το βράδυ και μου είπε πως όλα είναι καλά και ο καρκίνος έχει φύγει" δήλωσε ο Tim Burgess και συμπλήρωσε: "Είναι πραγματικά τρελό αυτό που συνέβη.Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Προφανώς ούτε ο Jon το περίμενε.Είναι μεγάλη υπόθεση  που του ζητήθηκε να παίξει μαζί μας στο τελευταίο πάρτι της χρονιάς. Σημαίνει ότι θα κλείσουμε με στυλ αυτή τη χρονιά.Θα είανι το πρώτο show του Jon μετά τον Σεπτέμβριο και θα είναι μια συγκινητική στιγμή τόσο γι' αυτόν όσο και για μας".

Ο Burgess επίσης προσέθεσε ότι η μπάντα ενδιαφέρετε να ξεκινήσει δουλειά για τον διάδοχο του "Who we Touch" που κυκλοφόρησε φέτος.

"επειδή ο Jon είναι και πάλι καλά στην υγεία του θα ήθελα να κάνουμε ένα άλμπουμ στο οποίο θα έχει και αυτός ανάμιξη. Θέλω να κάνουμε ένα νέο άλμπουμ σύντομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου