Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ανυπόστατες οι φήμες για το θάνατο του B.B. King

Την περασμένη Δευτέρα κατέκλυσαν το internet φήμες που ήθελαν το θρύλο των blues νεκρό.


Η αρχή του κακού έγινε από έναν χρήστη του Musicouch.com, που έβαλε στην κεντρική σελίδα τον τίτλο «Ο B.B. King νεκρός στα 85 του», δίνοντας μάλιστα και «λεπτομέρειες», γράφοντας ότι μεγάλος bluesman πέθανε από καρδιακή προσβολή.


Η αποκατάσταση της αλήθειας ήρθε από τον Tommy Peters, ιδιοκτήτη του B.B. King's Blues Club, ο οποίος δήλωσε ότι όλα αυτά είναι απλά ανυπόστατες φήμες και ο B.B. King χαίρει άκρας υγείας. «Αυτό είναι το κακό με το internet», είπε, «ο καθένας μπορεί να πει οτιδήποτε», καθησυχάζοντας τους απανταχού οπαδούς του μεγάλου bluesman. Τόνισε μάλιστα ότι ο «B.B» βρίσκεται στο Las Vegas, κάνοντας ένα διάλειμμα από την περιοδεία του που άρχισε την προηγούμενη Τετάρτη.

Οι υπεύθυνοι του Musicouch.com από την πλευρά τους δήλωσαν ότι επρόκειτο για «πειρατική» ενέργεια κατά του site. Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που έχουν κυκλοφορήσει φήμες για την υγεία του διάσημου μουσικού. Μάλιστα, αυτός είναι ο δεύτερος «διαδικτυακός» θάνατος του B.B. King, με τον πρώτο να έχει «γίνει» το 2008.
(πηγή: Rocking.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου