Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Max Cavalera: «Μόνο ένα πρόσωπο εμποδίζει το reunion των Sepultura»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο frontman των Soulfly και Cavalera Conspiracy, Max Cavalera, αποκάλυψε ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο της επανένωσης των Sepultura.


Όταν ρωτήθηκε για τη φήμη που τον θέλει να βρίσκεται στη σκηνή με τους Andreas Kisser και Paulo Jr. στο Rock In Rio του 2011, ο Cavalera απάντησε:


«Δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά με αυτό, με τις προσπάθειες για την επανένωση της μπάντας. Τηλεφωνήθηκα με τον Andreas και είχαμε μία πολύ καλή κουβέντα. Ακουγόταν σα να ήθελε να το κάνει και ο Igor ήταν ήδη σύμφωνος για το reunion. Νομίζω ότι ο μόνος που το εμποδίζει είναι ο Paulo. Δε γνωρίζω γιατί, αλλά πιστεύω ότι είναι πραγματικά εναντίον του. Ο κόσμος θα έπρεπε να τον ρωτάει γιατί είναι τόσο αρνητικός, γιατί θα ήταν μεγάλο γεγονός για τους οπαδούς μας να δουν ξανά όλα τα αυθεντικά μέλη μαζί».

Στις 11 Οκτωβρίου οι Cavalera Conspiracy εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ SWU Music And Arts στην πόλη Itú της Βραζιλίας. Ο διάσημος frontman σχολίασε σχετικά:

«Καταπληκτικό! Ήταν πολύ ωραία που επέστρεψα. Ήταν ένα φοβερό φεστιβάλ και, για να είμαι ειλικρινής, είχα άγχος, γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στη Βραζιλία από το 2002, καθώς και η πρώτη μου συναυλία με τον Igor στη χώρα από τότε που ήμασταν στους Sepultura. Αλλά πήγε πολύ καλά, πολλοί είπαν ότι η εμφάνισή μας ήταν από τις καλύτερες του φεστιβάλ».

Ανάμεσα στο κοινό, μάλιστα, βρίσκονταν δύο μέλη των Sepultura, οι Andreas Kisser και Paulo Jr. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Cavalera είπε:

«Δεν το ήξερα, είδα φωτογραφίες αργότερα. Βασικά ήταν κάπως αστείο. Κάπου διάβασα ένα σχόλιο ενός τύπου που έλεγε ότι ήταν πολύ καλό που ο Andreas έφερε και τον πατέρα του στη συναυλία. Ήταν ο Paulo, και η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πολύ γερασμένος πια. Όμως δεν τους είδα, ούτε όταν έκανα βόλτες στα παρασκήνια. Είδα κάποιους άλλους παλιούς μου φίλους, από την εποχή που έμενα εδώ, αλλά αυτούς δεν τους είδα».


(πηγή: Rocking.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου