Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Indie-Cember Festival 2010




Handsome Furs (Sub Pop)

Cyanna

Mary Flower Superhead

+

more acts and scpecial dj sets






Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τo Indiecember Fest στο Block 33. Ένα φεστιβάλ μουσικής που έρχεται για να καθιερωθεί κάθε Δεκέμβριο στην πόλη με την συμμετοχή συγκροτημάτων από τον χώρο του indie/alternative ήχου.


Handsome Furs (Can)

Όταν o Dan Boeckner (τραγουδιστής των Wolf Parade) δεν περιοδεύει με το σχήμα του, παίρνει την αγαπημένη του Alexei Perry και κάτω από το όνομα των Handsome Furs ενοχλούν τους ανυποψίαστους με αστείρευτες δώσεις synth punk rock n' roll!

Το 2007 κυκλοφορούν μέσω της θρυλικής Sub Pop το ντεμπούτο album τους Plague Park αποσπώντας την προσοχή του μουσικού τύπου με την ιδιαιτερότητα τους, ενώ το 2009 θα είναι η χρονιά τους καθώς με την κυκλοφορία του Face Control και με κομμάτια σαν τα "Legal Tender" και "I'm Confused" αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό side project.


Cyanna

Το να παρακολουθείς την αγγλόφωνη ελληνική σκηνή και να μην γνωρίζεις τους Cyanna αποτελεί σπάνιο φαινόμενο. Ακόμα πιο σπάνιο είναι να μην έχει τύχει να ακούσεις κάποιο κομμάτι τους στο ραδιόφωνο ή σε κάποιο club.

Με δύο κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους Just a Crash (2008) και End Is Near (2010) σε garage dance rock ήχους, βραβευμένοι για το καλύτερο Alternative Video Clip στα Mad Video Music Awards 2009 και με αρκετές μουσικές συνεργασίες όπως μεταξύ άλλων αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη, αποτελούν αναμφισβήτητα μπάντα φαινόμενο των ημερών.

Mary's Flower Superhead

Η καλύτερη indie μπάντα της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να λείπει από το line-up του Festival. Έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους Sway μέσω της archangel music, μας επιφυλάσσουν μία power trio rock n roll εμφάνιση που θα μας ταρακουνήσει για τα καλά.. Οι μυημένοι γνωρίζουν καλά.


Οι πορτες ανοιγουν στις 21.30


Τιμες Εισιτηριων :

10euros limited e-tickets at http://indiecember.eventbrite.com

15euros προπωληση/ταμειο

Εισιτηρια προπωλουνται στα Metropolis (Τσιμισκη 33)




Διοργανωση Παραγωγης : P 90 EVENTS & LOVE LIGHT PRODUCTIONS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου