Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο Joe Walsh των Eagles σε ρόλο συμβούλου για τα ναρκωτικά για την Αυστραλιανή κυβέρνηση

O κιθαρίστας των Eagles,Joe Walsh προσέφερε τις υπηρεσίες του σαν σύμβουλος για την εξάρτηση στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ για λογαριασμό της Αυστραλιανής κυβέρνησης!

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον Πρωθυπουργό της χώρας,John Brumby,να ξεπεράσει το πρόβλημα των ναρκωτικών που αντιμετωπίζει η χώρα,αποφάσισε να προσφέρει τις δικές του εμπειρίες για το κοινό καλό. Ο Walsh δήλωσε πως είναι "καθαρός" εδώ και 17 χρόνια μετά από σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό κατά την διάρκεια της καριέρας του. Μάλιστα δήλωσε πως αποφάσισε να κάνει στροφή στη ζωή του όταν επισκέφθηκε την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία το 1994! Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στην Herald Sun. " Αποφάσισα να μιλήσω στους πολίτες και τους πολιτικούς στη Μελβούρνη και σε όλη την Αυστραλία για το πρόβλημα του εθισμού στο αλκοόλ και τις ουσίες. Ο εθισμός είναι σαν επιδημία και με κατάλληλη βοήθεια οι άνθρωποι μπορούν να επανέλθουν και να ξαναγίνουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας. Ελπίζω να καταφέρω να δώσω αυτό το μήνυμα!"

Για την ιστορία οι Eagles την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στη Β. Αμερική και ετοιμάζονται για μια περιοδεία στην Αυστραλία τον Δεκέμβριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου