Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Νέος δίσκος για τους U2 στις αρχές του 2011

Πριν ξεκινήσουν το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας τους για το 2011, οι U2 σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους album, το οποίο φέρει το «δοκιμαστικό» τίτλο "Songs Of Ascent" και θα συμπεριλαμβάνει κάποια από τα τραγούδια που το συγκρότημα παρουσίασε ζωντανά για πρώτη φορά στις πρόσφατες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις.


«Θα περίμενα τον καινούριο δίσκο πολύ πιο σύντομα από ό,τι νομίζει ο καθένας. Θα έλεγα αρχές του 2011, πριν το επόμενο σκέλος της περιοδείας στις Η.Π.Α., που αρχίζει το Μάιο», δήλωσε σε ιρλανδική εφημερίδα ο manager της μπάντας, Paul McGuiness. Νέα τραγούδια όπως το "Mercy", το "Every Breaking Wave" και το "Boys Fall From The Sky" αναμένονται να κερδίσουν θέση στο album.




Επίσης, ο McGuiness αντέκρουσε την άποψη ότι το τελευταίο album της μπάντας, "No Line On The Horizon", ήταν αποτυχημένο. Εξήγησε ότι «πήγε εντυπωσιακά καλά» στο θέμα των πωλήσεων, με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, παρά την εμπορική ύφεση της μουσικής βιομηχανίας, για την οποία κατηγόρησε το παράνομο downloading.



Μιλώντας επί του θέματος νωρίτερα φέτος, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, The Edge, δήλωσε: «Κάποια από τα νέα τραγούδια είναι πολύ χαρούμενα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κρατάμε κάτι ξεχωριστό στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου