Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Morrissey Live in Greece




16.07.2012
Θέατρο Λυκαβηττού
MORRISSEY

O Morrissey ζωντανά στην Αθήνα, για μια και μοναδική συναυλία την Δευτέρα 16 Ιουλίου στο θέατρο Λυκαβηττού.

To Rolling Stone τον χαρακτηρίζει «έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών», το ΝΜΕ ως τον «πιο επιδραστικό καλλιτέχνη όλων των εποχών», το BBC ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της Βρετανικής ποπ» και ο Independent γράφει ότι «οι περισσότεροι pop stars πρέπει να έχουν πεθάνει πριν φτάσουν στην φήμη που έχει αποκτήσει ο Morrissey στην διάρκεια της ζωής του». Πανεπιστημιακά συγγράματα τον έχουν συγκρίνει με τον Oscar Wilde και τον Samuel Beckett.

O Morrissey δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση σουπερ σταρ. Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κάνει την τέχνη του ζωή και το αντίστροφο. Είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις δημιουργών, που τόλμησε να σπάσει τα όρια που το star system ορίζει και να χρησιμοποιήσει την μουσική του για να προσπαθήσει να αλλάξει τον κόσμο γύρω του: είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την εναντίωσή του στην Θάτσερ και τον Μπους, είτε για την θρησκεία και την σεξουαλικότητα και πολλά άλλα «δύσκολα» θέματα, ο Morrissey ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει τις πεποιθήσεις του, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι με την δική του φήμη δεν διανοούνται να αρθρώσουν ούτε λέξη, φοβούμενοι για την καριέρα τους.

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι τόσο σημαντικός σε τόσο πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Γι’αυτό οι οπαδοί του είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτόν και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεχίζει – επί δεκαετίες - να γεμίζει μεγάλα venues σε πάρα πολλές χώρες. Γι’αυτό η καριέρα του περιλαμβάνει τόσα πολλά κλασικά τραγούδια και άλμπουμς.

Πόσοι καλλιτέχνες μπορούν να περιφανεύονται ότι έχουν γράψει διαμάντια όπως τα “Everyday Is Like Sunday”, “The More You Ignore Me, The Closer I Get”, “Irish Blood, English Heart”, “We Hate It When Our Friends Become Successful”, “Suedehead”, “Boxers”, “First Of The Gang To Die”, “You Have Killed Me”, “That’s How People Grow Up”, “Our Frank”, “The Last Of The Famous International Playboys”, “I Have Forgiven Jesus” και δεκάδες άλλα.

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου, ο μεγάλος Morrissey θα βρίσκεται στον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, το θέατρο του Λυκαβηττού, για να μας δείξει τι είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης της ποπ μουσικής. Ναι, αυτή θα είναι η κορυφαία νύχτα του συναυλιακού καλοκαιριού.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση:
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 Ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr και από 15 Μαϊου στο Tickethouse και τα Public.

Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ.
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 40 Ευρώ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου