Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Soviet Soviet @ GAIA Live



Lollipop Productions/Lovelight Productions/Music Velocity Proudly Present:

...........for the very first time in Thessaloniki

Soviet Soviet (IT)

Thursday 1st of March 2012 @ Gaia Live

Support Acts: Electro Vampires & Chinese Basement


Oι Soviet Soviet ένα από τα πιο hot ονόματα της new age post-punk σκηνής θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη,την Πέμπτη 1 Μαρτίου στον χώρο του ΓΑΙΑ Live. Μαζί τους οι εξαιρετικοί Θεσσαλονικείς Electro Vampires + tba

- Οι Soviet Soviet κατάγονται από το Pesaro και σχηματίστηκαν το 2008 από τους Alessandro Costantini, Alessandro Ferri και Andrea Giometti (αντίστοιχα κιθάρα και φωνητικά, ντραμς, μπάσο και φωνητικά).Τα δύο πρώτα τους ΕΡ προκάλεσαν πραγματική αίσθηση στον χώρο των οπαδών της post-punk μουσικής. Κιθάρες που τσακίζουν κόκκαλα,βαριές μπασογραμμές βγαλμένες κατευθείαν από το σκοτάδι των 80's και ένα σχεδόν aνελέητο drumming συνθέτουν τη μουσική τους. Ακολουθεί ένα τρομερό split με τους Frank (Just Frank) και δύο ακόμα εξαιρετικές δουλειές τους,το Summer Jesus EP και το Nice,το πρώτο full length άλμπουμ τους.
Αυτοί είναι λοιπόν οι Soviet Soviet και υπόσχονται μια βραδιά σκοτεινού χορευτικού post-punk που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη.

- Οι Electro Vampires αν και είναι μια σχετικά νεά μπάντα δύσκολα μπορούν να αγνοηθούν. Τρομακτικά κιθαριστικά riffs,βαριές μπασογραμμές και μουσικές που παραπέμπουν απευθείας στις σκοτεινότερες στιγμές των Bauhaus συνθέτουν το προφίλ τους. Ιδιαίτεροι,θεατρικοί και σίγουρα άκρως ενδιαφέροντες θα δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους στίγμα στη βραδιά.

-Oι Chinese Basement σχηματίστηκαν στο υπόγειο ενός κινέζικου εστιατορίου,το οποίο αποτέλεσσε και έμπνευση για το όνομα τους. Αποτελούνται από τον Βασίλη (κιθάρα,φωνή),τον Φοίβο (τύμπανα) και τον Άρη (μπάσο). Την περασμένη Άνοιξη ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ,με τον τίτλο "Litmus",το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές.Πολύ τους χαρακτηρίζουν σαν τους Έλληνες "i stole my mothers wheelchair" (απότ ο Ηigh Fidelity ξέρετε),μόνο που αυτοί είναι αρκετά πιο υποσχόμενοι!

TICKETS :

LIMITED E-TICKET : 7 euros - 9 euros at sovietsoviet.eventbrite.com
PRESALE : 10 euros
ON SPOT : 12 euros


PRESALE SPOTS : METROPOLIS , TICKET HOUSE , LOTUS , UPNLOUD OFFICES


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου