Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

O Steven Holt ξανά μαζί με τους Inspiral Carpets


Οι Inspiral Carpets, ανακοίνωσαν την επανένωση τους, με τον πρώτο τους τραγουδιστή, τον Stephen Holt.
Το γνωστό συγκρότημα από το Μάντσεστερ, είχε αρχικώς επανασυνδεθεί το 2003 με τραγουδιστή, τον Tom Hingley, όμως μετά από ανακοίνωση που είχε βγάλει ο ίδιος στις αρχές του καλοκαιρίου, είχε κάνει γνωστό πως το συγκρότημα, είχε διαλυθεί ξανά. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν τα υπόλοιπα μέλη, το συγκρότημα επανενώθηκε με τον Stephen Holt και θα μπουν στο στούντιο μαζί του, για την δημιουργία ενός καινούριου άλμπουμ για πρώτη φορά μετά το 1994.
O Holt, ήταν ο αρχικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, αλλά είχε αποχωρήσει το 1989.
Ο μπασίστας των Inspiral Carpets, Clint Boon μίλησε στο XFM για την επανένωση αυτή και για τα σχέδια της μπάντας : «Δεν έχουμε ξεκινήσει να γράφουμε, όμως πάμε στο στούντιο με την προοπτική εκείνη. Επίσης θα επανηχογραφήσουμε τα κομμάτια που είχαμε δημιουργήσει στα μέσα της δεκαετίας του '80. Γιορτάζουμε την γέννηση του συγκροτήματος και επιστρέφουμε πίσω στις γκαράζ ρίζες του».
Επίσης αποκάλυψε, πως όταν ο Holt έφυγε την πρώτη φορά, ένα μελλοντικό αστέρι της ροκ, λίγο έλειψε να πάρει αυτό την θέση του. Ο λόγος, για τον Noel Gallagher (πρώην Oasis).
«Όταν ο Steve, αποχώρησε από την μπάντα πολύ φιλικά, ο Noel Gallagher είχε περάσει από οντισιόν προκειμένου να πάρει την θέση του, όμως τελικά καταλήξαμε στον Tom Hingley, που ήταν και είναι ένας καταπληκτικός τραγουδιστής. Φαντάζεστε τι θα γινόταν, αν την θέση την είχε καταλάβει ο Noel; Αυτό πλέον είναι ένα κομμάτι της ιστορίας των Inspiral Carpets,  το οποίο θα μπορούσαμε να εξετάσουμε κάποια άλλη στιγμή».

(Πηγή: Sawbiz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου