Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

JESSICA 6 LIVE IN THESSALONIKI


ROCKSTAR productions along with Love Light Productions & Manolis 'MANSTA' Stavroulakis proudly present the New York Phenomenon...

Jessica 6 Live!! στον OMILO Cafe|Bar|Restaurant

performing their world wide hit single ''white horse'' and all of their songs and not only...


Opening act :

MANSTA along with George Prytanis Voutsas

JESSICA 6 [NEW-YORK, USA] LIVE

Ένα live σταθμός στην μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης με τη Nomi Ruiz, τον Andrew Raposo και τον Morgan Wiley να θέτουν νέα όρια στη Nu-disco, παρουσιάζοντας στο κοινό της πόλης το “White Horse” και πολλές άλλες επιτυχίες του album τους “See The Light”.


Χορηγός:Bacardi Hellas
Χορηγος Επικοινωνίας: Republic 100,3 & MAD TV


Bio:

Οι Jessica 6 φτιάχτηκαν από πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair - με τους οποίος είναι ακόμα φίλοι - τον κιμπορντίστα Morgan Wiley, τον μπασίστα Andrew Raposo και φυσικά την εκρηκτική Nomi Ruiz, το πιο σέξυ it-girl στην μουσική βιομηχανία (κι ας μην είναι καν κορίτσι). Τα πάντα βλέπεις στο συγκρότημα γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτυ, μοντέλο, τραγουδίστριά τους, η οποία μάλιστα είναι τρανσέξουαλ - κάτι που δεν εμποδίζει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της ..

Η τύχη τους χαμογέλασε αμέσως κάνοντας το πρώτο τους single 'White Horse' ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους 'See The Light' που περιείχε και την συνεργασία τους με τον Antony Hegarty (των διαβόητων Antony & The Johnsons) στο τραγούδι 'Prisoner Of Love', επιβάλοντάς τους σαν ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της dance νεοϋορκέζικης σκηνής.

Με κριτικούς και κοινό στο πλευρό τους και μετά από ένα καυτό συναυλιακά καλοκαίρι που συμπεριλάμβανε εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, το συγκρότημα επισκέπτεται την χώρα μας στην πιο hot φάση της καριέρας του για 3 live shows σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρόδο.

Διοργάνωση: Rockstar Productions,Lovelight Productions και www.manstaradio.gr

Reservations: 2310 888200


OMILOS CAFE-BAR-RESTAURANT
"Sea The New Level"
Μεγάλου Αλεξάνδρου 12, Ν. Παραλία

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα
    θα ήθελα ένα μέιλ επικοινωνίας για να σας στείλω υλικό.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορείς να επικοινωνήσεις στα:

    pardalis_giorgos@yahoo.com

    giorgospardalis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή