Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο υλικό γράφει ο Iggy Pop παρέα με τον κιθαρίστα των Stooges, James Williamson


Νέο υλικό, αποκάλυψε πως γράφει αυτό τον καιρό παρέα με τον κιθαρίστα James Williamson, o Iggy Pop. Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, o τραγουδιστής είπε πως μαζί με τον Williamson, έχουν γράψει μέχρι στιγμής 10 κομμάτια και θα συνεχίσουν να γράφουν νέα τραγούδια, ωστόσο αρνήθηκε να πει αν αυτά θα αποτελέσουν το αποτέλεσμα ενός νέου δίσκου.

Ο James Williamson, ήταν ο lead κιθαρίστας του γκρουπ, στο άλμπουμ 'Raw Power' του 1973 και επέστρεψε στους Stooges το 2009 για να αντικαταστήσει τον Ron Asheton, που απεβίωσε στις αρχές της χρονιάς εκείνης.

Ο Iggy Pop είπε αναλυτικότερα για την συνεργασία αυτή : «Ξεκινήσαμε στην αρχή ανταλλάζοντας MP3. Μετά όμως καταλήξαμε να δουλεύουμε παρέα μέσα στην άνοιξη. Ήρθε στο σπίτι μου στο Miami και γράψαμε, καμιά 10αριά κομμάτια. Νομίζω μας αρέσουν τουλάχιστον τα μισά από αυτά, αλλά θα συνεχίζουμε να γράφουμε. Πιστεύω πως θα ήθελε να δημιουργήσουμε ένα δίσκο, αλλά εγώ θα προτιμούσα να κάνουμε το soundtrack ενός βιντεπαιχνιδιού. Για την τελική μορφή που θα πάρει το τελικό αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου