Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Travel Mind Syndrome L I V E @ The Residents Bar, Thessaloniki


Οι Travel Mind Syndrome άρχισαν να δίνουν το παρών στην εχγώρια alternative indie rock σκηνή από τα τέλη του 2005. Με επιρροές να απλώνονται και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και έχοντας ζήσει σε Αθήνα και Λονδίνο πετυχαίνουν με περίτεχνες παρακάμψεις να μικρύνουν τις μουσικές (και γεωγραφικές) αποστάσεις, γεφυρώνοντας χάσματα με τον τρόπο που μόνο το αυθεντικό ταλέντο μπορεί να γεφυρώσει.

Έχοντας μια πολύ σημαντική προϋπηρεσία στο Λονδίνο (μετάδοση του Single τους "Donna" από το BBC και παρουσίασή του από τον Tom Robinson στο BBC Radio 6), δανείζοντας το "Emergency Exit" στην τηλεοπτική σειρά "Σε Είδα" και το "So You Think You Can Dance" και με το "Breeze of Light" επιλεγμένο ως "Τραγούδι του Μήνα" από το Jumping Fish της Cosmote, με ξεσηκωτικές συναυλίες στην Ελλάδα και αποθεωτικά supports στους Ceasars, τους Σουηδούς Radio Dept και στον Sivert Hoyem των Madrugada, προχώρησαν πριν από 4 μήνες στην κυκλοφορία του πρώτου τους πολυαναμενόμενο δισκογραφικού βήματος, με τίτλο "East Acton to St. Friday".
Με μια φιλοσοφία που καταφέρνει να αποκρυσταλλώσει το σύγχρονο rock-oriented φάσμα σε ένα μοναδικό πλούσιο προσωπικό απόσταγμα, παντρεύουν την μελαγχολία των Doves , την δυναμική των Subways και των Kings Of Leon ,τον πολυμορφισμό των Primal Scream και φτιάχνουν έναν ήχο ανένταχτο, φρέσκο και μοναδικό, που πετυχαίνει να ακούγεται ανακουφιστικά οικείος στο αυτί, φτιάχνοντας urban rock ύμνους και χορευτικούς δυναμίτες.


http://www.travelmindsyndrome.com/
www.myspace.com/uktravel

Κυριακή 8 Μαϊου
The Residents Bar
Στρατηγού Καλλάρη 4α
22.30
Είσοδος ελεύθερη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου