Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Tim Booth Live in Thessaloniki

Η φωνή των James επιστρέφει στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες τον προσεχή Μάιο. 


06/05: Θεσσαλονίκη, Principal
07/05: Αθήνα, Ιερά Οδός
08/05: Πάτρα, Ακτή Δυμαίων

Όσοι παρευρέθηκαν στις συναυλίες που είχε δώσει ο Tim Booth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, έχουν να λένε για πραγματικά μοναδικές στιγμές στη συναυλιακή ιστορία της χώρας: δύο ασφυκτικά sold out, το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους όλων των τραγουδιών, με τον Tim να μην το πιστεύει και πολλές κοπέλες, με δάκρυα στα μάτια, να παραμένουν επί ώρες στον συναυλιακό χώρο για να του μιλήσουν.

Από το 2007 και έπειτα, βέβαια, όταν οι James άρχισαν να μας επισκέπτονται εκ νέου για συναυλίες, το πάθος ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τον Tim Booth έχει γιγαντωθεί: η προσωπικότητα, η φωνή και η σκηνική παρουσία του έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην προσέλευση δεκάδων χιλιάδων θεατών στις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Τον προσεχή Μάιο, ο Tim Booth, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, θα περιοδεύσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Οι συναυλίες ακολουθούν την κυκλοφορία του νέου, τρίτου κατά σειρά, solo δίσκου του, "Love Life", ο οποίος αναμένεται στις 4 Απριλίου. Το setlist της solo περιοδείας του θα περιλαμβάνει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του, τόσο ως solo καλλιτέχνη αλλά και ως τραγουδιστή των James.

Εισιτήρια:

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης προπωλούνται ήδη προς 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr και από τις 25/2 και στα Public, Tickethouse, Metropolis.
Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του Principal θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Για τη συναυλία της Αθήνας προπωλούνται ήδη προς 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr και από τις 25/2 και στα Public, Tickethouse.
Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του "Ιερά Οδός" θα κοστίζουν 38 ευρώ.

Για τη συναυλία της Πάτρας, προπωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr τα πρώτα 200 εισιτήρια προς 20 ευρώ, τα επόμενα 600 εισιτήρια προς 25 ευρώ και τα επόμενα 200 εισιτήρια προς 30 ευρώ. Από 25/2 και στα καταστήματα Musical, Discover, Ευοί Ευάν, Δίηχο και στο MOJO Radio.
Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του "Ακτή Δυμαίων" θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Πληροφορίες: 210-9611118 και www.detoxevents.gr

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου