Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Στα σκαριά επανασύνδεση για τους Stone Roses

Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων οι Stone Roses επιτέλους είναι έτοιμοι να επανασυνδεθούν φέτος.
Πιο συγκεκριμένα η SUN έγραψε πως ο τραγουδιστής Ian Brown και ο κιθαρίστας John Squire "έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου",ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο το δρόμο για την επανασύνδεση του συγκροτήματος.
Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως οι δύο άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα και τα ξαναβρήκαν στην κηδεία της μητέρας του μπασίστα Mani!
H πηγή που μετέφερε την δήλωση φέρεται να είπε: "Ήταν μια άκρως συναισθηματική επανασύνδεση.Δεν υπήρχαν άσχημα λόγια. Ήταν ένα πολύ εγκάρδιο σπάσιμο του πάγου.Είχαν πολλά να πουν ο ένας στον άλλο και έχουν από τότε αρκετά συχνή επικοινωνία".
Αυτό το reunion μεγατόνων θα πάψει να είναι στα χαρτιά αν οι υπόλοιποι καταφέρουν να πείσουν τον drummer Reni να τους ακολουθήσει.
Στο παρελθόν έχουν ξανακυκλοφορήσει φήμες για επανασύνδεση της μπάντας όμως τόσο ο Brown όσο και Squire τις έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά.Ο Mani πάντως όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός reunion δήλωσε πως το βλέπει πολύ θετικά.
Οι Stone Roses διαλύθηκαν το 1996 αφού είχαν προλάβει να κυκλοφορήσουν δύο εξαιρετικά άλμπουμ.Ο Brown ακολούθησε solo καριέρα ενώ ο Squire αφοσιώθηκε στην ζωγραφική πριν κυκλοφορήσει δικό του υλικό με την μπάντα του The Seahorses.Ο Mani αυτή την περίοδο παίζει μαζί με τους Primal Scream!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου