Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Οι U.N.K.L.E. επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Απρίλιο

Οι περίφημοι U.N.K.L.E. του James Lavelle επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες: την Παρασκευή, 8 Απριλίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Principal και το Σάββατο, 9 Απριλίου στην Αθήνα, στο Vox.


Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, όταν το συγκρότημα λάνσαρε έναν πρωτόγνωρο ήχο που ταίριαζε την ηλεκτρονική μουσική σε ροκ μοτίβα, τραγούδια όπως τα "Reign", "In A State", "Eye For An Eye", "Burn My Shadow", "Be There", "Rabbit In Your Headlights" έχουν γίνει επιτυχίες παγκοσμίως, έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Ian Brown και ο Josh Homme, οι δίσκοι τους έχουν βρεθεί στα charts σε πάρα πολλές χώρες, η μουσική τους έχει συμπεριληφθεί σε soundtracks ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και videogames και ο James Lavelle έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς ανθρώπους της σύγχρονης μουσικής από κάθε σημαντικό έντυπο και site ανά τον πλανήτη.

Οι ζωντανές εμφανίσεις των U.N.K.L.E. είναι ένα μουσικό και οπτικό θέαμα, πέρα από την συμβατική έννοια της συναυλίας: με πλήρη μπάντα επί σκηνής, «πειράζουν» την εικόνα του ροκ συγκροτήματος, πλουτίζοντας τον ήχο τους με προηχογραφημένα αποσπάσματα, ενώ εντυπωσιακά visuals γεμίζουν το χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι προηγούμενες εμφανίσεις τους στο Ejekt Festival συζητιούνται ακόμα από το συναυλιακό κοινό και έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες με τις καλύτερες της χρονιάς.

Εισιτήρια (και για τις δύο συναυλίες)
Προπώληση: πωλούνται ήδη προς 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr και από 3/2 στα καταστήματα Public και Tickethouse.
Ταμείο: 35 ευρώ.
Πληροφορίες: 2109611118

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου