Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

CYANNA END IS NEAR TOUR 2011


Με αφορμή το νέο τους άλμπουμ, End Is Near, οι Cyanna ξεκινάνε ένα rock ‘n’ roll - trip σε όλη την Ελλάδα! Η δυναμική σκηνική παρουσία και ο ηλεκτρισμός των Cyanna, που τους έχουν χαρίσει μία θέση ανάμεσα στα κορυφαία εγχώρια live συγκροτήματα, για πρώτη φορά μεταφέρονται σχεδόν σε όλα τα indie - rock stages της χώρας.
Perfect Mistake και το 2ο single του άλμπουμ, Miles Miles, το Free Falling αλλά και το εκρηκτικό ομώνυμο End Is Near, καθώς και αγαπημένες κομμάτια του προηγούμενου άλμπουμ, “Just A Crash”, θα ακουστούν σε πάνω από 10 πόλεις!
Η περιοδεία ξεκινάει από Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Τρίκαλα, κατεβαίνει στο Μύλο της Θεσσαλονίκης, για να κάνει μία στάση στην Αθήνα για ένα acoustic session στο Floral αφού πρώτα δώσει το «παρών» σε Σέρρες, Καβάλα, Δράμα.
Το End Is Near Tour θα κλείσει – αφού περάσει από Γιάννενα, Κεφαλλονιά και άλλες πόλεις που θα ανακοινωθούν σύντομα - με ένα μεγάλο live στην Αθήνα, στο Κοο-Κοο live stage, όπου το γκρουπ θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό 2ώρο set!
Σε όλα τα live θα πωλείται η limited edition του End Is Near που περιλαμβάνει συλλεκτικό artwork/comic (art: Στέφανος Κατσέλης, design: Neu Studio) βασισμένο στο χαρακτήρα/μούσα των Cyanna, Cyanna Mercury.
*Cyanna Tour Dates:
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: NOTOS STAGE (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ)
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: MISTRAL (ΞΑΝΘΗ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ” (ΤΡΙΚΑΛΑ)

ΤΡΙΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΜΥΛΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  ROCOCO (ΣΕΡΡΕΣ)
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  FACTORY (ΚΑΒΑΛΑ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:  ΜΥΛΟΣ (ΔΡΑΜΑ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  ΑΘΗΝΑ : FLORAL - Acoustic Session (ΑΘΗΝΑ)

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ: BOXX (ΓΙΑΝΝΕΝΑ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ : ΚΟΟ-ΚΟΟ live bar (ΑΘΗΝΑ)
*Περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου