Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

The Bug ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

THE BUG


@ BLOCK 33

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο Kevin Martin ή αλλιώς ο The Bug,όπως είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, ανήκει στη λίστα των κορυφαίων παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής, δικαιολογημένα.


Αν και μετράει 13 χρόνια στη δισκογραφία, ο The Bug έχει κυκλοφορήσει μόλις τρία προσωπικά album,τα οποία όμως κατάφεραν να γίνουν classics.

Το ντεμπούτο έγινε πίσω στο 1997 όταν στο σχήμα ήταν μαζί του ο Dj Vadim και κυκλοφόρησαν το "Taping The Conversation" με την ετικέτα της Wordsound.

Το 2003 κυκλοφορεί στην Rephlex Records το δεύτερο album με τίτλο "Pressure" ενώ το 2008 υπογράφει στη Ninja Tune για να κυκλοφορήσει το "London Zoo" που αποθεώθηκε σε όλες τις κριτικές που δέχτηκε.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο The Bug έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει άπειρα singles,να συνεργαστεί με πολλούς και διάφορους καλλιτέχνες, καθώς και να δημιουργήσει συγκροτήματα και projects όπως King Midas Sound και Techno Animal.

Το 2006 άνοιξε σε συνεργασία με τον dubstep παραγωγό Loefah(DMZ) το "BASH", ένα reggae-dubstep νυχτερινό κέντρο και ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία "Lady Bug" η οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά τις δουλειές του με συνεργασίες γυναικών στο φωνητικό μέρος.

Σήμερα είναι ένας απο τους ιδιοκτήτες της Ninja Tune και το ονομά του είναι σεβαστό σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου