Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Εκστρατεία για την ανέγερση αγαλμάτων του Slash και του Lemmy στην πόλη του Stoke

Επιτροπή κατοίκων στην πόλη του Stoke έχει ξεκινήσει καμπάνια ούτως ώστε να τοποθετηθούν στην πόλη αγάλματα του Slash και του Lemmy.

O Slash γεννήθηκε στο Λονδίνο,αλλά έζησε στο Stoke μέχρι τα 6 του χρόνια,ενώ ο Lemmy γεννήθηκε και μεγάλωσε στο γειτονικό Burslem.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thisisstaffordshire.co.uk έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής 318 υπογραφές για το συγκεκριμένο αίτημα,ενώ το θέμα έχει τεθεί και στην επιτροπή οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλης.

Ο υπεύθυνος τύπου αυτού του "κινήματος" σε επιστολή του προς τις αρχές έγραψε: " Έχουμε λόγους να πιστεύουμε σθεναρά ότι το συγκεκριμένο γεγονός (σ.σ. η ανέγερση των αγαλμάτων) θα είναι κάτι μοναδικό για την περιοχή και θα την κάνει,δίχως αμφισβήτηση,έναν πολύ αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της rock μουσικής παγκοσμίως"

Πηγές των αρχών δήλωσαν πως ευχαρίστως θα συνεργαστούν με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την συγκεκριμένη κίνηση,αλλά θεωρούν αδύνατο να εξασφαλίσουν κάποιου είδους χρηματοδότηση για την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου