Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Νέο άλμπουμ για τον Bruce Springsteen?Ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί αύριο το νέο του single με τον τίτλο High Hopes. Παρόλα αυτά οι ψίθυροι για ένα νέο άλμπουμ μέσα στο 2014 έχουν φουντώσει για τα καλά με τον ίδιο τον Springsteen να ρίχνει λάδι στη φωτιά με ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook.

Με την ερώτηση "Got #HighHopes for a new Springsteen album in 2014?" και με 12 τίτλους τραγουδιών που πιθανώς θα αποτελούν αυτή την κυκλοφορία έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς του αλλά και όλο τον μουσικό κόσμο για τα καλά.

Οι τίτλοι των τραγουδιών που διέρρευσε ο Springsteen είναι:

1. High Hopes
2. Harry's Place
3. American Skin (41 Shots)
4. Just Like Fire Would 
5. Down In The Hole
6. Heaven's Wall
7. Frankie Fell In Love
8. This Is Your Sword
9. Hunter Of Invisible Game
10. The Ghost of Tom Joad
11.The Wall
12. Dream Baby Dream


Ενημέρωση: Μόλις τώρα επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους Bruce Springsteen. Θα έχει τον τίτλο High Hopes και θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου.Θα περιέχει νέο υλικό,διασκευές και νέες εκτελέσεις σε παλαιότερα τραγούδια.

Σε αυτό το άλμπουμ θα ακούσουμε μια νέα εκδοχή του "The Ghost of Tom Joad",με τον tom Morello των RATM στην κιθάρα, καθώς επίσης και το“American Skin (41 Shots)”,το οποίο είχε κυκλοφορήσει μόνο σε ζωντανή ηχογράφηση και τέλος μια διασκευή στο "Dream Baby Dream" των Suicide.

Το tracklist θα είναι τελικά αυτό που διέρρευσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου