Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Peter Hook αντιδρά στην επανένωση των New Order


Μετά την είδηση της επανένωσης των New Order για 2 συναυλίες χωρίς ωστόσο την συμμετοχή και του μπασίστα Peter Hook, ο τελευταίος έσπασε τη σιωπή του και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του.
Σύμφωνα με δήλωση που έκανε :
«Αυτή την είδηση, την άκουσα για πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα και με άφησε έκπληκτο. Όλοι ξέρουν πως οι New Order χωρίς τον Peter Hook, είναι σαν τους Queen χωρίς τον Freddie Mercury, σαν τους U2 χωρίς τον Edge, σαν τους Sooty χωρίς τον Sweep.
Πιο σοβαρά τώρα, δεν μπορώ να κατανοήσω την απόφαση που πήραν οι άλλοι τρεις. Θα επιθυμούσα να με είχαν προσεγγίσει πρώτα. Δεν συμφωνώ με αυτές τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν και θα ήταν πιό ευγενικό και επαγγελματικό, να είχαν μιλήσει πρώτα μαζί μου, προτού βγούν οι ανακοινώσεις. Είναι πολύ λυπητερό».
Οι σχέσεις του Hook με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας δεν είναι και οι καλύτερες από το 2007 και μετά, ύστερα και από την κυκλοφορία του 'Waiting For The Siren's Call'.
Οι New Order, αποτελούμενοι από τους Bernard Sumner, Stephen Morris και την Gillian Gilbert, πρόκειται να εμφανιστούν σε 2 συναυλίες, προκειμένου να βοηθήσουν με τα έσοδα από αυτές στην ιατρική κάλυψη του φίλου τους Michael Shamberg. Το συγκρότημα θα παίξει στο Ancienne Belgique στις Βρυξέλλες (17 Οκτωβρίου) και στο La Bataclan του Παρισιού (18 Οκτωβρίου).
O Hook, θα εμφανιστεί τον ερχόμενο Νοέμβριο με το συγκρότημα του The Light στην Ελλάδα και θα παίξουν, ολόκληρο τον ιστορικό δίσκο 'Unknown Pleasures' καθώς και άλλα κομμάτια από το ρεπερτόριο των Joy Division.

Συγκεκριμένα οι The Light εμφανίζονται :

25 Νοεμβρίου στο Gagarin 205, Αθήνα

26 Νοεμβρίου στο Eightball Club, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου