Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

THE CHARITY FESTIVAL


THE CHARITY FESTIVAL
29 & 30 SEPTEMBER 2012
12:00-00:00
Block 33

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ  

Ένα πρωτοποριακό και πρωτότυπο FESTIVAL κάνει την εμφάνιση του στην Θεσσαλονίκη. Tο ''ΤΗΕ CHARITY MARKET'' ενώνει τις δυνάμεις του με τον πολυχώρο BLOCK 33 και παρουσιάζουν την πολυμορφική & διαδραστική 2ήμερη εκδήλωση THE CHARITY FESTIVAL. H τέχνη, το εναλλακτικό εμπόριο και η ανταλλακτική οικονομία συναντούν την φιλανθρωπική ευαισθησία.
Tα τμήματα που θα συνθέτουν την εκδήλωση είναι το CHARITY MARKET (bazaar χειροποίητων και συλλεκτικών αντικειμένων, ρούχων, αξεσουάρ), το ART SPACE COLLAGE (ο Στρατής Ταυλαρίδης επιμελείται μια ομάδα καλλιτεχνών και δημιουργεί ένα εικαστικό περιβάλλον για τους επισκέπτες),  το WORKSHOP SPACE (μια σειρά πρωτότυπων και πειραματικών εργαστηρίων για ερασιτέχνες από
 το ΠΕΙΡΑΜΑ www.peirama.gr με δωρεάν είσοδο για όλους), ο MAGIC GARDEN (ένας μαγικός κόσμος γεμάτος παιχνίδι και δημιουργικότητα για τους μικρούς μας φίλους σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για παιδιά που επιμελείται το Family Art με εργαστήρια ανακύκλωσης, κεραμικής, ζωγραφικής και πολλά άλλα), το PROJECTION SPACE (ο Holy Mustache παρουσιάζει μια σπάνια συλλογή ντοκιμαντέρ σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με δωρεάν είσοδο για όλους), οι ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΡΟΥΧΩΝ (ένας θεσμός που έχουν αγκαλιάσει χιλιάδες Θεσσαλονικείς θα προσθέσει την επίκαιρη πινελιά της ανταλλακτικής οικονομίας στην εκδήλωση) και τέλος η ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (τραγουδοποιοί και μουσικοί ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους για καλό σκοπό).

Με το CHARITY FESTIVAL οι διοργανωτές προσπαθούν :

1.Να επαναφέρουν στην καθημερινότητά μας έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η φιλανθρωπία κινητοποιώντας ενεργά τους πολίτες.

2.Να στηρίξουν άμεσα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με χρήματα και τρόφιμα. Ένα ποσοστό 20% από κάθε αγοροπωλησία θα διατεθεί μέσω κοινωνικών λειτουργών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη από την στήριξη μας.

3.Να στηρίξουν καλλιτέχνες, συλλέκτες και τεχνίτες προβάλλοντας το έργο τους και να τους φέρουν σε επαφή με το κοινόμε δωρεάν είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες :

thecharitymarket@gmail.com
FaceBook Group  : http://www.facebook.com/groups/320290158017153/


Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινήσεις:
Αλέξανδρος Σαλαμές
Γραφείο Τύπου Block 33
press@block33.gr
τηλ.2310 533 533 & 6936 277 995



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου