Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο άλμπουμ για τους Jane Doe




Ύστερα από 312 πρόβες και κάτι εκατοντάδες ώρες στο στούντιο, ο δεύτερος δίσκος των Jane Doe είναι έτοιμος.
Το όνομα του είναι “The Enormous Head of King Splendid” και περιλαμβάνει 17 τραγούδια που στον στιχουργικό τους πυρήνα έχουν πάρει τα θέματα τους από γνωστά ή όχι και τόσο γνωστά λογοτεχνικά πονήματα (όπως είναι «Ο Μικρός Πρίγκιπας», το «Ταξίδι στην Άκρη της Νύχτας», «Το Άρωμα του Ονείρου» κα).
Στην παραγωγή είναι και πάλι ο Νικόδημος Τριαρίδης ενώ στο δίσκο συνέβαλαν τα μέγιστα οι Θοδωρής Παπαδημητρίου (The Prefabricated Quartet), Μιχάλης Βρέττας (Boomstate, Ν. Πορτοκάλογλου), Τάσος Παπαλιάς (Leaf) και Πάνος Παπαδόπουλος (Vain Velocity).

Προπομπός του δίσκου είναι το τραγούδι “All the Poets are Dead” του οποίου το video clip βρίσκεται στο YouTube από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Στα άδυτα των προβών και των ηχογραφήσεων τρύπωσε ο κομίστας Peslac που σιγά σιγά θα αποκαλύπτει την ατμόσφαιρα που επικράτησε σε αυτές μέσα από μια σειρά κόμικ με τον ενδεικτικό τίτλο «Οι (σχεδόν) συναρπαστικές περιπέτειες των Jane Doe».

Το πρώτο συναυλιακό ραντεβού με τη Θεσσαλονίκη είναι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Silver Dollar Bar ενώ θα ακολουθήσουν live σε όλη την Ελλάδα που θα κορυφωθούν με την παρουσίαση του δίσκου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα στο Χειμώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους Jane Doe μπείτε στη fan page τους στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Jane-Doe/201575863247418


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου