Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

The Static Age-Laissez Faire-The Next Saturdays @ ΓΑΙΑ Live



Lovelight Productions proudly presents:

The Static Age (Chicago,USA)
+ Laissez Faire (GR)
+ The Next Saturdays (GR)

Tuesday 21st of February @ GAIA Live,Thessaloniki

- Στηριζόμενοι στην ιδεαλιστική πλευρά του punk και επηρεασμένοι από την εναλλακτική μουσική των τελευταίων 30 ετών,οι Static Age κατάφεραν να δημιουργήσουν τον δικό τους προσωπικό ήχο,έναν ήχο που κλείνει μέσα του όλη την μελωδία,την ατμόσφαιρα και την ειλικρινή κατάθεση ψυχής,συστατικά που καθιστούν κάθε τραγούδι μοναδικό.Ο μοναδικός συνδυασμός μελαγχολικών φωνητικών,καλοπαιγμένων κιθάρων και εκλεπτυσμένων πλήκτρων μαζί με τις δυναμικές μπασογραμμές και το παθιασμένο drumming δημιουργούν μια συλλογή τραγουδιών γεμάτα συναίσθημα και πάθος που όμοια τους δεν έχετε ξανακούσει! Όλα τους αυτά τα στοιχεία θα μας παρουσιάσουν οι Static Age το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου σε μια εμφάνιση που σίγουρα θα λατρέψουν όσοι έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Μαζί τους δύο εξαιρετικά ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες μπάντες της πόλης:

- Οι Laissez Faire αντλούν την έμπνευσή τους από την μουσική των δεκαετιών του '80 και του '90. Ο ήχος τους ένα κράμα alternative,dark,post & gothic rock γοητεύει και παράλληλα ιντριγκάρει τον ακροατή. Έχοντας στις απoσκευές  τους την ολοκληρωμένη τους δουλειά,"No Land For Escape",και έχοντας λάβει μια πλειάδα θετικών κριτικών αναμένεται να δώσουν έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα τόνο στη βραδιά!

-Οι Next Saturdays είναι μια μπάντα με σχετικό μικρό χρόνο ζωής,η οποία όμως έχει ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήρια της. Ο ήχος τους μελαγχολικός και το συναίσθημα που βγάζουν τόσο οι δικές τους συνθέσεις όσο και οι πολύ επιτυχημένες διασκευές τους σκοτεινό και σαγηνευτικό. Είναι βέβαιο πως με την εμφάνιση τους θα δώσουν έναν άλλο τόνο στο συγκεκριμένο event!

Doors Open : 21.00

Tickets :

limited e-tickets : 7€ at staticage.eventbrite.com
presale : 10€
doors : 12€

Presale Spots : Metropolis & Ticket House

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου