Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

O David Lynch remixes Zola Jesus

Είναι γνωστή η άρνηση της Zola Jesus να δώσει έγκριση για να γίνει κάποιο επίσημο remix στα τραγούδια της. Μπροστά όμως στον David Lynch φαίνεται πως έκανε μια μικρή εξαίρεση!

"Έχω την αίσθηση πως όταν στην διαδικασία του remix το περιεχόμενο του μπορεί να χαθεί",δήλωνε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα "αλλά όταν αυτός που σου ζητάει να κάνει remix στο κομμάτι σου είναι ο David Lynch,τότε απλά τον αφήνεις".Παρακα΄τω έχετε την ευκαιρία να ακούσετε το αποτέλεσμα αυτού του remix στο τραγούδι "In Your Nature που θα κυκλοφορήσει σε 7" μέσω της Sacred Bones στις 21 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Zola Jesus δεν είχε καμιά απευθείας επαφή με τον Lynch για το συγκεκριμένο remix,παρόλα αυτά δήλωσε πως η δική του δημιουργική παρέμβαση βρίσκεται σε κάθε επίπεδο της δουλειάς της. "Οι ταινίες του σε προκαλούν όχι μόνο από οπτικής απόψεως,αλλά σε ένα γενικότερο φιλοσοφικό και ηθικό επίπεδο,και επίσης,οι δυο μας χρησιμοποιούμε την μουσική για να εξερευνήσουμε πράγματα που είναι δύσκολα και πολλές φορές άβολα".

Στην ερώτηση αν αυτό το remix είναι ίσως ο προπομπός για την συνεργασία των δύο σε κάποιο βίντεο η Zola Jesus δήλωσε πως δεν τολμά καν να κάνει μια τέτοια ερώτηση από τον φόβο μήπως το αίτημα της απορριφθεί. Παρόλα αυτά δηλώνει ότι είναι ένα όνειρό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου