Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανένωσης των Oasis για το 2015 αφήνει ο Liam Gallagher


Ένα νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σήριαλ των αδερφών Gallagher. Σύμφωνα με όσα είπε ο Liam στο  Rolling Stone, θα το σκεφτόταν σοβαρά να συμφιλιωθεί με τον αδερφό του Noel, προκειμένου οι Oasis να επανενωθούν για την 20η επέτειο από την κυκλοφορία του δίσκου '(What's The Story) Morning Glory'.

«To 2015, αν μπορέσουμε να βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας, θα μπορούσαμε να περιοδεύσουμε και να ερμηνεύσουμε ολόκληρο το άλμπουμ, για την 20η επέτειο του. Θα ήμουν πρόθυμος για αυτό, αν γινότανε με τους δικούς μας όρους. Πρέπει να υπάρξει αλληλοσεβασμός».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Noel είχε πει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, πως ένα ενδεχόμενο περιοδείας για την 20η επέτειο του '(What's The Story) Morning Glory' το σκέφτεται συνεχώς.

Αυτή την περίοδο όπως είναι γνωστό, τα αδέρφια δεν μιλάνε, ενώ εκκρεμεί ήδη και μια μήνυση του Liam προς τον Noel. Ωστόσο ο Liam, είπε πως οι συνεχείς αναφορές του Noel για την 20η επέτειο του σπουδαιότερου δίσκου των Oasis, τον έχουν κάνει να το σκέφτεται και αυτός σοβαρά.

«Συνέχεια αναφέρεται σε αυτό. Θα ήθελα να τον βγάλω από τη μιζέρια του, αλλά πιστεύω πως χρειάζεται να κάνει την σόλο δουλειά του πρώτα, ώστε να καταλάβει ύστερα πως δεν είναι και τόσο καλός χωρίς τον αδερφό του(!). Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει και μόνος του. Με ενδιαφέρει αυτό, αλλά δεν είμαι και σε απόγνωση. Αν δεν προκύψει αυτό, δεν θα με νοιάξει. Είμαι χαρούμενος με τους Beady Eye».


(Πηγή: Sawbiz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου