Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Με έξτρα ακυκλοφόρητο υλικό θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για τους Kings Of Leon


To ντοκιμαντέρ για τους Kings Of Leon, το οποίο προβλήθηκε στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες το περασμένο καλοκαίρι, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μορφή Blu-ray και DVD στις 31 Νοεμβρίου.

To fan site Closer To KOL έβγαλε στη δημοσιότητα ένα teaser, το οποίο δείχνει το συγκρότημα να ερμηνεύει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, κατά την διάρκεια ενός soundcheck. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έξτρα υλικό, που θα συμπεριλαμβάνεται στο DVD του ντοκιμαντέρ, θα υπάρχουν μεταξύ άλλων, ακυκλοφόρητα κομμάτια από το συγκρότημα.

Το συγκρότημα επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις, με ορισμένες επιτυχημένες συναυλίες σε Ν. Αφρική και Αυστραλία. Ο ντράμερ των Kings Of Leon, Nathan Followill, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη πως το προσωρινό διάλειμμα έκανε καλό στην μπάντα, καθώς τους έκανε να  εκτιμήσουν αυτό που είχαν.

«Το διάλειμμα έκανε καλό σε όλους μας. Είχαμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε αυτό που κάνουμε για δουλειά. Είναι πολύ εύκολο να το θεωρήσεις δεδομένο, λες και αυτό θα υπάρχει πάντοτε».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου