Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

O Slash ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο νέο του άλμπουμ


Ο Slash ανακοίνωσε στους οπαδούς του ότι είναι έτοιμος να ηχογραφήσει τον διάδοχο του ομωνύμου ντεμπούτου άλμπουμ του.

Ο πρώην κιθαρίστας των Guns 'n' Roses έγραψε στο Twitter του: "Ακούω τα demo που ηχογραφήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα.Κάποια είναι πιο έτοιμα σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά όλα ακούγονται καλά.14 τραγούδια μέχρι στιγμής.Ακόμα 3 απομένουν. Φαίνεται καλή ιδέα να ξεκινήσουμε την ηχογράφηση 3 τραγουδιών αυτό το Σαββατοκύριακο".

Και αυτή τη φορά σκοπεύει να συνεργαστεί με τους μουσικούς που συμμετείχαν στο προηγούμενο άλμπουμ του,συμπεριλαμβανομένου και του τραγουδιστή των Alter Bridge,Myles Kennedy.

Φήμες λένε ότι οι οπαδοί του κλασσικού άλμπουμ των Guns 'n' Roses,"Appetite For Destruction" θα ευχαριστηθούν πολύ,καθώς όλα τα κιθαριστικά θέματα σε αυτό το άλμπουμ θα ηχογραφηθούν με την αυθεντική AFD Les Paul που είχε χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο άλμπουμ.

Με 17 συνολικά τραγούδια στις αποσκευές τους,ο Slash και η μπάντα του είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν και γι' αυτό θα ταξιδέψουν μέχρι τα Barefoot Studio της California,όπου και θα δουλέψουν μαζί με τον παραγωγό Eric Valentine. Ο νέος δίσκος υπολογίζεται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου