Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οι Kings Of Leon και ο James Bond


Σύμφωνα με το Gigwise.com, οι Kings Οf Leon πρόκειται παίξουν το τραγούδι στην νέα ταινία του James Bond και αυτό έχει κανονιστεί για την επόμενη χρονιά. Όμως μια διαδικασία επιλογής πολλών καλλιτεχνών για το συγκεκριμένο ρόλο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα  άλλοι τρείς καλλιτέχνες είναι υποψήφιοι να αναλάβουν την ηχογράφηση του τραγουδιού. Οι καλλιτέχνες που είναι οι πιο επικρατέστεροι είναι η Beyonce, η Leona Lewis, και η Adele που τώρα τελευταία κάνει μεγάλη επιτυχία και σύμφωνα με τους bookmakers είναι το μεγάλο φαβορί.

Από την μεριά του ηθοποιού που ενσαρκώνει τον διάσημο χαραχτήρα, Daniel Craig, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Sun” έχει εκδηλώσει την υποστήριξή του στους Kings Οf Leon, και τους έχει ζητήσει να παίξουν το τραγούδι σε τρείς διαφορετικές versions.

Οι Kings of Leon αυτήν την εποχή εργάζονται πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ που έχει την ονομασία “Talihina Sky”, με την σκηνοθετική ματιά του Stephen Miller. Στην ταινία – ντοκιμαντέρ εξιστορείται λεπτομερώς η ζωή τους από τα ξεκινήματα τους στην   κοινωνία των Χριστιανών της Πεντηκοστής ως και τα νεότερα χρόνια και την πορεία προς την καταξίωση. Ο Nathan Followill, drummer του συγκροτήματος δήλωσε σχετικά με την ταινία: «Είμαστε αρκετά ανοιχτοί με τους οπαδούς μας… ξέρουν τι να περιμένουν, αλλά νομίζω πως υπάρχουν μερικά πράγματα στην ταινία  για τα οποία δεν είναι προετοιμασμένοι να δουν».

(Πηγή: Sawbiz.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου