Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Νέο άλμπουμ για τους Anti-Flag το Φθινόπωρο


Oι Anti-Flag ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μέσα στη χρονιά.

Σε συνέντευξή τους στο Blare Magazine,ο τραγουδιστής punk rockers από την Pennsylvania,Justin Sane αποκάλυψε τα εξής: "Ειλικρινά ελπίζουμε να κυκλοφορήσουμε το νέο μας άλμπουμ το Φθινόπωρο.Ηχογραφούμε τους τελευταίους δύο μήνες και θα έχουμε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία μ΄χρι το τέλος του καλοκαιριού.. Υπάρχουν κάποιες ιδέες για τον τίτλο,αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα".

Αυτή η νέα τους δουλειά θα είναι η ένατη για την μπάντα και η πρώτη μετά το 2009 και το "The People Or The Gun". "Πέρασαν δύο χρόνια για να κυκλοφορήσουμε κάτι καινούριο και νομίζω ότι το γεγονός ότι χρειαζόμασταν όλοι ένα διάλειμμα έφερε αυτή την καθυστέρηση",συμπλήρωσε ο Sane.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του νέου τους άλμπουμ ο τραγουδιστής δήλωσε: "Το νέο άλμπουμ είναι ένα άλμπουμ οργής.Θα πραγματεύεται ένα σωρό θέματα,αλλά θα μιλά και για πράγματα που απασχολούν σοβαρά εμάς τους ίδιους.Οι Anti-Flag πάντα λειτουργούσαν κατ' αυτόν τον τρόπο και θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.Όταν έχεις ξεκάθαρη ματιά για το τι συμβαίνει στις Η.Π.Α.,τότε το βλέπεις να βγαίνει στη  δουλειά μας και ο κόσμος το καταλαβαίνει.Πολλοί από αυτούς είναι απογοητευμένοι από αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν και πως συγκεκριμένες πολιτικές έχουν επηρεάσει την πορεία της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου