Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Arch Enemy Live in Greece !!!



ARCH ENEMY
Αθήνα, Gagarin 205 Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012
Θεσσαλονίκη, Block 33 Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012
"Arch Enemy brings the Khaos”,  λάβετε θέση!
Mία από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες του death metal, η «Diva Satanica» Angela Gossow, ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα των τελευταίων δεκαετιών,επιστρέφει για να εδραιώσει τη φήμη και το «ειδικό της βάρος», κάτι που ανηλεώς κάνει από το 2000, όταν η ένταξη της στους ΑRCH ENEMY σήμανε την πρώτη φορά που ένα συγκρότημα τέτοιου βεληνεκούς επέλεγε για εκπρόσωπό του μία γυναικεία παρουσία.
Παρέα με τα υπόλοιπα μέλη των ARCH ENEMY έρχεται να μας καθηλώσει με τα επιβλητικά brutalφωνητικά της οδηγώντας το Ελληνικό κοινό έξω από τα όρια της συμβατικότητας και εντάσσοντάς το στην πρώτη γραμμή ενός κινήματος που τολμά να εναντιωθεί σε οποιονδήποτε επιβαλλόμενο περιορισμό στην μουσική δημιουργικότητα. Τα αδέρφια Shredders Μichael και Christopher Αmott στις κιθάρες, οSharlee D’ Angelo στο μπάσο και ο Daniel Erlandsson στα drums πλαισιώνουν την ατρόμητη Gossowαποδεικνύοντας ότι το death metal έχει πολλά πρόσωπα; είναι μελωδικό, αδυσώπητο, εκλεκτικό και με μεστά νοήματα που αντικατοπτρίζουν την γενικότερη φύση της σύγχρονης κοινωνίας...    
Στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2012, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, το ελληνικό κοινό θα απολαύσειlive για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο, ένατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ των ΑRCH ENEMY με τίτλο «Khaos Legions», το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη της άνοιξης.
Η θηριώδης μηχανή των ARCH ENEMY δεν θα σταματήσει μέχρι να αφυπνίσει την αδρανή επαναστατική υπόσταση που κρύβουμε όλοι μέσα μας….
Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 30 euro
TAMEIO 35 euro
Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων.

1 σχόλιο: