Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

MOTORAMA live in Thessaloniki for LoudLocalSound Fest


Ύστερα από μια σειρά events σε μερικά από τα καλύτερα σημεία της πόλης και αφού σας συστήθηκαν με το παραπάνω, ήρθε η ώρα για τους Loud Local Sound να σας προσκαλέσουν στο πρώτο τους mini-festival, στο ΓΑΙΑ Live, με μερικά από τα καλύτερα και πιο ανερχόμενα Indie/Post-Punk συγκροτήματα…

B-Sides (GR)

Έχοντας πλέον κυκλοφορήσει 2 EP’s και τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο τους οι B-Sides μας συστήνονται επίσημα και επιδιώκουν να πάρουν την επιβράβευση που τους αξίζει.
(http://www.b-sides.gr/)Electric Litany (GR/UK)

4 μέλη, 2 Έλληνες και 2 Βρετανοί, 1 studio album που αποθεώνεται απ’ όλους, συναυλίες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς…αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που συντελούν τους Electric Litany. O δίσκος “How To Be A Child and Win The War” αποτελεί έναν από τους κορυφαίους δίσκους για το 2010 και η εν γένει δράση του συγκροτήματος απασχόλησε τους απανταχού μουσικόφιλους.
(http://www.electriclitany.com/)

Motorama (Rus)

Όσοι ασχολούνται με την Post-Punk αποκλείεται να μην γνωρίζουν τους Ρώσους Motorama. Ένα συγκρότημα που το 2010 φιλοξενήθηκε σε αρκετές λίστες για τα κορυφαία albums (Alps –Free Downloading-), αλλά και τα πιο ανερχόμενα συγκροτήματα. Γνήσιοι απόγονοι των Joy Division και του Ian Curtis, μουσικά μπορούν εύκολα να παρομοιαστούν, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν κάτι, με την αφρόκρεμα της Post-Punk, δηλαδή τους Interpol, αλλά και παλιότερους μουσικούς “ήρωες” όπως τους The Smiths.
Ένα συγκρότημα που σε λίγα χρόνια θα παρακαλούμε να επισκεφθεί την Ελλάδα, έχουμε την ευκαιρία να το δούμε ζωντανά στην πιο παραγωγική του στιγμή…
(http://www.myspace.com/motoramapage/)

Μια βραδιά γεμάτη Indie/Post-Punk ήχους στο ΓΑΙΑ Live, στις 6 Απριλίου. Η αρχή θα γίνει με τους B-Sides, τη σκυτάλη παίρνουν οι Electric Litany και στη συνέχεια οι Motorama αναλαμβάνουν να σας ταξιδέψουν με τις μελαγχολικές κιθάρες τους.

Έπειτα…Indie Tunes for Indie Boys & Girls, Future Sounds For Futureheads…ElectroHippies are Welcome too…!!! Με λίγα λόγια DJ set από τους Loud Local Sound…info:

Up ‘n’ Loud Web Radio & Love Light Production Proudly Present :

Loud Sound Festival

Motorama (Rus)

Electric Litany (GR/UK)

B-Sides (GR)

Loud Local Sound DJ Set

At Gaia Λάϊβ (Δόξης 5 & Σαλαμίνος)
Εισιτήρια: 10Euros On lofi.eventbrite.com (Limited Discount Tickets)
12 Euros at Metropolis (Presale Limited)
15 Euros at Gaia Live Box Office
Στάρτς ατ 21.30

Με την υποστήριξη του : www.upnloud.gr
Χορηγός επικοινωνίας : www.upnloud.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου