Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Krist Novoselic θα παίξει ζωντανά ολόκληρο το "Nevermind"


Σαν μέρος των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του "Nevermind" των Nirvana ο μπασίστας  Krist Novoselic θα παίξει ολόκληρο το άλμπουμ ζωντανά.

Τον Novoselic θα συνοδεύσουν στη σκηνή διάφοροι τοπικοί μουσικοί στο show που θα λάβει χώρα στο  Experience Music Project του Seattle στις 20 Σεπτεμβρίου.

Στο ίδιο show θα λάβουν μέρος και οι The Fastbacks, The Long Winters, Vaporland, Visqueen, Campfire OK, Valis (που περιλαμβάνουν πρώην μέλη των Screaming Trees) και Ravenna Woods.Ο Dave Grohl δεν θα δώσει το παρόν καθώς την ίδια βραδιά παίζει με τους Foo Fighters σε ένα show στο Cleveland.

Mια έκθεση-έκπληξη ετοιμάζεται επίσης για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του "Nevermind". Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξτε μια ματιά στο Nirvanaexhibition.com.

Στις 19 Σεπτεμβρίου το "Nevermind" θα επανακυκλοφορήσει σε μια Super Deluxe Edition που θα περιλαμβάνει σπάνιες ηχογραφήσεις και remixes μέσα σε 4 CD και 1 DVD. 10.000 κόπιες αυτής της κυκλοφορίας θα βγουν στην Β. Αμερική και 30.000 ακόμα στον υπόλοιπο κόσμο,οπότε όσοι ενδιαφέρεστε έχετε μάτια ανοικτά για να προλάβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου