Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Νέο άλμπουμ για τους Fuzzy Nerds


Δελτίο τύπου

20 μήνες περίπου μετά το πρώτο recording session και μετά από πολλές αναβολές και τεράστια διαλλείμματα, το νέο album (6ο full length) των Fuzzy Nerds, “Killer 13”, είναι επιτέλους έτοιμο και κυκλοφορεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 από την Psycho Puppie Records.

13 ολοκαίνουργιες, σαρκαστικές και πάντα αντιφατικές fuzzy ιστορίες για όλα τα “δήθεν” που αγαπάς να μισείς σε μουσική και στοίχους του Πέτρου Fuzzhead Βυζούκη…

Με τις φιλικές συμμετοχές της Nalyssa Green (theremin), του Βασίλη Λαγδά (κιθάρα), του Χρήστου Γεωργάνου (brass section conduction), του Ορέστη Zυρίνη (alto σαξόφωνο), του Δημήτρη Γεωργόπουλου (τρομπέτα), του Άγγελου Αντώνογλου (alto σαξόφωνο), της Μάνιας Παππασπύρου (τρομπόνι) και του Χρήστου Στίλου (τρομπόνι).

Την παραγωγή και τη μίξη υπογράφουν ο Θωμάς Νάστος (Vision of Sound Studios) και ο frontman των Νerds, Πέτρος Fuzzhead Βυζούκης. Το mastering ανέλαβαν για itunes και vinyl έκδοση ο Πάνος Παπακώστας (Noisy Land Recordings Studios) και για audio cd ο Θωμάς Νάστος (Vision of Sound Studios).

Listen to new album "killer 13" mix teaser :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου