Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Οριστικό τέλος για τους White Stripes

Οι White Stripes ανακοίνωσαν και επίσημα την διάλυση τους.
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν εχθές στην επίσημη ιστοσελίδα τους Whitestripes.com είπαν πως η μπάντα δεν πρόκειται να κάνει άλλες ηχογραφήσεις ή συναυλίες.
Στην ανακοίνωση έλεγαν επίσης: "Οι λόγοι δεν έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικές διαφορές ή με έλλειψη ενδιαφέροντος για να συνεχίσουμε. Επίσης δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας σε μένα ή στην Meg.Και οι δύο είμαστε πλήρως υγιείς."

Η ανακοίνωση συνέχισε λέγοντας: " Η διάλυση γίνεται για χιλιάδες λόγους,αλλά κυρίως  για να διατηρηθεί ότι είναι όμορφο και ξεχωριστό γι αυτή την μπάντα και θέλουμε να το διατηρήσουμε έτσι".

H μπάντα άφησε επίσης και ένα προσωπικό μήνυμα στους fans της το οποίο έλεγε: "Οι White Stripes δεν ανήκουν πλέον στην Meg και στον Jack.Ανήκουν σε εσάς τώρα πια και μπορείτε να τους κάνετε ότι θέλετε. Η ομορφιά της τέχνης και της μουσικής μπορεί να κρατήσει για πάντα εάν οι άνθρωποι το θέλουν".

Η μπάντα εξήγησε επίσης ότι η μουσική της και κυρίως ακυκλοφόρητο υλικό θα συνεχίσει να βγαίνει μέσα από το label του Jack White,Third Man Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου