Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Σπάνια συλλογή με ηχογραφήσεις του Bob Dylan Κυκλοφόρησε στην Ευρώπη



Μερικές σπάνιες ηχογραφήσεις του Bob Dylan συγκεντρώθηκαν σε μια περιορισμένων αντιτύπων Ευρωπαική κυκλοφορία,η οποία έχει φτάσει να πωλείται έναντι του ποσού των 1.000$.Η τεσσάρων CD συλλογή με τον τίτλο "Dubbed The 50th Anniversary Collection" περιέχει ηχογραφήσεις του καλλιτέχνη από το 1962,μεταξύ των οποίων και σπάνιες εκτελέσεις των ”Mixed Up Confusion,” “Sally Gal,” “That’s All Right, Mama”, and “Baby, Please Don’t Go.”Η συγκεκριμένη συλλογή είναι επίσημη κυκλοφορία της Sony.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone "περίπου 100 κόπιες εμφανίστηκαν σε δισκοπωλεία στην Γαλλία,την Γερμανία,την Σουηδία και την Αγγλία. Επίσης fans που είναι μέλη στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη είχαν την ευκαιρία να κατεβάσουν την συλλογή τις τελευταίες μέρες του 2012 έναντι του ποσού των 100 euro.

Οι λόγοι πίσω από αυτή την κυκλοφορία έχουν να κάνουν με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων,μιας και με την παρέλευση 50 ετών από την κυκλοφορία ενός τραγουδιού,οποιοσδήποτε μπορεί να το επανακυκλοφορήσει χωρίς την άδεια του καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου