Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι dEUS τον Μάρτιο στην Ελλάδα


Παρασκευή 16 Μαρτίου – Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη

Σάββατο 17 Μαρτίου – Fuzz Live Music Club, Αθήνα

“Tout vient à point à qui sait attendre” λένε στο Βέλγιο. «Τα πάντα έρχονται σε όσους περιμένουν». H επιστροφή λοιπόν, των λατρεμένων Βέλγων αν και καθυστέρησε λίγο από το 2005 ήταν απλά θέμα καιρού.

Εξάλλου το πόσο αγαπημένοι είναι οι dEUS δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς. Το λένε οι χιλιάδες οπαδοί τους που γέμισαν ασφυκτικά τις τρεις τελευταίες συναυλίες τους σε Club 22 και Principal. Αυτοί που τραγούδησαν μαζί με την άλλοτε μελιστάλαχτη κι άλλοτε σπαραχτική φωνή του Tom Barman. Αυτοί που λινκίστηκαν με το “Instant Street” και χοροπήδησαν με το “Suds & Soda”.

Ορμώμενοι από την Αμβέρσα, έστρεψαν τα φώτα τις Ευρώπης πάνω τους  το 1994 με το ντεμπούτο τους “Worst Case Scenario”. Ακουλουθούν τα “In a Bar, Under The Sea” και “The Ideal Crash”. Μετά από ένα 6ετές διάλειμμα το 2005 επιστρέφουν με το “Pocket Revolution” και το 2008 κυκλοφορούν το “Vantage Point”.

Αυτή τη φορά το σχήμα κουβαλάει στις μουσικές του βαλίτσες και ένα νέο άλμπουμ, με τίτλο “Keep You Close”, το οποίο ήδη ακούγεται σε όλα τα ενημερωμένα ραδιόφωνα και rock clubs.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας ξεκινά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr

Τιμές εισιτηρίων για Αθήνα: 29€ προπώληση

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου