Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Οι Kaiser Chiefs ηχογραφούν ένα νέο single για όλους τους "σκληρούς και αυθάδης ανθρώπους στο Twitter"


Oι Kaiser Chiefs αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες ενός νέου single το οποίο θα στοχεύει εναντίον όλων των "σκληρών και αγενών ανθρώπων" που χρησιμοποιούν το Twitter.

H μπάντα από το Leeds θα κυκλοφορήσει το "On the Run",το οποίο δεν βρισκόταν στο νέο τους άλμπουμ "The Future is Medieval",τον Ιανουάριο.

Ο drummer και συνθέτης Nick Hodgson σε δήλωσή του στην Daily Star είπε πως το τραγούδι είναι ένας "ύμνος ενάντια στην μοντέρνα κοινωνία μας" και πως ηχογραφήθηκε σε τέσσερις μέρες.

Το σχετικό σχόλιο του ήταν: "Προσπαθώ να ξεφύγω από τον κόσμο μας. Υπα΄ρχουν τόσες πολλές απόψεις εκεί έξω,όπως για παράδειγμα στο Twitter,που είναι γεμάτο με σκληρούς και αγενείς ανθρώπους".

Ο Hodgson μίλησε επίσης και για τους περιορισμούς που είχε καλούμενος να γράψει 25 τραγούδια για το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας,τραγούδια από τα οποία στο φινάλε επέλεξαν οι οπαδοί της μπάντας φτιάχνοντας το δικό τους tracklist.

"Έγραφα συνεχώς επί ένα χρόνο,κάθε μέρα από την ώρα που ξυπνούσα. Ακόμα και όταν βρισκόμουν στο μπάνιο,προσπαθούσα να σκεφτώ στίχους,πιέζοντας συχνά το μυαλό μου μέχρι που έφτανα στο σημείο να ουρλιάζω".

2 σχόλια:

  1. Γι' αυτό βγήκε τόσο μέτριο το album τους. Η καλή τέχνη είναι αυτή που δεν βγαίνει με πίεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν στη μέση μπαίνουν οι δισκογραφικές (και ειδικά στα μεγάλα ονόματα) τότε η μουσική ποιότητα έρχεται πάντα δυστυχώς σε δευτερη μοίρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή