Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Νέο άλμπουμ για τους Queen Of The Stone Age


Μετά από δισκογραφική σιωπή έξι ετών οι Queens of The Stone Age επιστρέφουν δισκογραφικά,με νέα κυκλοφορία,τον Ιούνιο.Σύμφωνα με δημοσίευμα του Antiquiet,που έβγαλε την είδηση προς τα έξω,το όνομα του νέου άλμπουμ θα είναι "Like Clockwork".

Σε αυτή την κυκλοφορία πέρα από τις γνωστές συμμετοχές των Trent Reznor,Elton John και Jake Shears φημολογείται ότι ο Dave Grohl θα αναλάβει τα drums,αντικαθιστώντας τον Joey Castillo που αποχώρησε από το συγκρότημα.Επίσης σε αυτό το άλμπουμ έχουμε την επιστροφή των Mark Lanegan και Nick Oliveri.

Σύμφωνα με το SPIN εδώ καια ρκετούς μήνες το συγκρότημα δίνει,μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που στέλνει σε μουσικά περιοδικά,πληροφορίες για την νέα του κυκλοφορία.Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το μήνυμα που έστειλαν στο περιοδικό Kerrang και το οποίο λέει:

"DEAR KERRANG,
...SOME THINGS YOU CAN'T FIX SO...
ON THIS RECORD WE CAME TO A REALIZATION: THE BEST TRICK OF ALL, IS NO TRICK AT ALL
THE SONGS ARE A REAL TIME DOCUMENT OF THE MANIC UPS AND DOWNS OF THE LAST YEAR. IT CAN'T ALWAYS RUN LIKE CLOCKWORK. SO RATHER THAN CONTROL THE DIRECTION OF THE RECORDINGS, WE DECIDED TO RIDE SHOTGUN ON OUR EMOTIONAL BANDWAGON. WE EMBRACED OUR EVIL, HELD THE HORRIBLE, LICKED THE LUNACY AND BLEW THE BEAUTIFUL. AS A RESULT, WE'RE ON CLOUD 9.
I CAN'T WRITE ANYMORE CAUSE MY PHONE'S DYING,
QUEENS OF THE STONE AGE"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου