Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Οι White Stripes θα κυκλοφορήσουν ηχογραφήσεις από τις πρώτες συναυλίες τους το 1997



Το τελευταίο πακέτο του "Vault" της Third Man Records περιλαμβάνει ηχογραφήσεις των White Stripes από την πρώτη τους συναυλία το 1997 στο μπαρ Gold Dollar του Detroit.

Το "Live at the Gold Dollar" 7' single περιλαμβάνει την ηχογράφηση που έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου του 1997 σηματοδοτώντας την έναρξη των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας.Θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο βινύλιο και θα περιέχει τα "Jimmy the Exploder","St. James Infirmary Blues" (που κυκλοφόρησε επίσημα το 1999) και την διασκευή στο "Love Potion #9".

Θα κυκλοφορήσει και ένα λευκό 12" με τον ίδιο τίτλο που θα περιέχει το πρώτο full show της μπάντας που έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου του 1997,και στο οποίο περιλαμβάνονται πρωτόλειες εκδοχές των τραγουδιών "Lafayette Blues" και "Screwdriver" καθώς και η διασκευή στο τραγούδι των Stooges "TV Eye".

Τέλος το πακέτο θα περιλαμβάνει μια τσάντα σε σχήμα 12" με το πρώτο logo της μπάντας.

1 σχόλιο:

  1. "...η ηχογραφηση αυτη εχει γινει με εξελιγμενο γραμμοφωνο της δεκαετιας του 1930 και δεν ακουγεται τιποτα παρα μονο ενα βουητο, αλλα παρολ'αυτα διατηρει την συλλεκτικη και κατ'επεκταση οικονομικη του αξια! Επομενη κυκλοφορια θα ανακοινωθει μετα τον θανατο ενος εκ των δυο μελων της μπαντας, οποτε και θα ανακαλυφθουν νεα κρυμμενα μαργαριταρια!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή