Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Black Magic Six-III Brutal Blues (Svart Records 2012)


Το ξέραμε ότι θα επιστρέψουν,το περιμέναμε και το θεοπάλαβο δίδυμο από την Φινλανδία δε μας απογοήτευσε. Οι Black Magic Six είναι εδώ με το τρίτο τους άλμπουμ και η συνταγή είναι η ίδια που γνωρίσαμε και στα δύο προηγούμενά τους άλμπουμ. ΟΛΕΘΡΟΣ!

Κάποιοι ίσως αναρωτηθείτε τι περιλαμβάνει αυτή η συνταγή. Η απάντηση είναι απλούστατη.Rock,punk,σκοτεινά blues στοιχεία και γενναίες δόσεις της τρέλας και της ιδιορρυθμίας που χαρακτηρίζει τους Φινλανδούς.Όταν,δε,μάλιστα όλο αυτό το πακέτο βγαίνει από δύο μόλις άτομα που με μια κιθάρα και τύμπανα παίζουν κολασμένο Rock 'n' Roll σαν πλήρης μπάντα τότε μπορείτε να νιώσετε τα αποτελέσματα.

Το όλο άλμπουμ είναι να το ακούς στο repeat ξανά και ξανά,αλλά αμέσως ξεχωρίζουν τραγούδια όπως το "I Hate People" (που όσοι έτυχε να το ακούσετε ζωντανά θα το βρείτε λίγο διαφορετικό αλλά εξίσου σπινταριστό),το "Beaver Killer" που είναι παράξενα ελκυστικό (και με videoclip που τα σπάει),το διαολεμένα όμορφο "Ghoul" και το old school punk/rockabilly/hillbilly του προκλητικού σε τίτλο "The Biggest Ass In Town".

Η γενική εικόνα που σου δίνει ένα άλμπουμ σαν το "Brutal Blues" είναι μία. Αυτή την μπάντα θα την αγαπήσεις. Οι άνθρωποι κάνουν την τρέλα τους και την κάνουν καλά,βγάζουν ενέργεια τόσο στην ηχογράφηση όσο και στις ζωντανές τους εμφανίσεις που πολλές μπάντες θα ζήλευαν και στην τελική παίζουν το πιο straight rock 'n' roll ήχο που είχα χρόνια να ακούσω!Γι αυτό ψάξτε τόσο αυτό το άλμπουμ όσο και τα δύο προηγούμενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου