Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

M83 - Reunion (new videoclip)


Οι Μ83 επέστρεψαν με ένα εντελώς κινηματογραφικό βίντεο για το τραγούδι "Reunion",που περιέχεται στο άλμπουμ τους Hurry Up,We're Dreaming.To βίντεο σκηνοθέτησαν οι Fleur & Manu,και ουσιαστικά είναι η συνέχεια της ιστορίας του βίντεο για το τραγούδι "Midnight City".Επίσης όσοι το δείτε καλείστε να ανακαλύψετε την αναφορά στον πρόσφατα αποθανόντα Adam Yauch!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Japandroids - Celebration Rock (Polyvinyl 2012)

Ο κόσμος της μουσικής,και ειδικότερα της εναλλακτικής,έχει γεμίσει τα τελευταία χρόνια με ντουέτα.Τι κάνει ένα ντουέτο όμως να ξεχωρίσει;Σίγουρα ένα συμπαγή ήχο,μπόλικο θράσος και μουσικό ταλέντο. Ευτυχώς,γι αυτούς,οι Japandroids έχουν την τύχη να διαθέτουν και τα τρία στοιχεία που προανέφερα.

Το νέο τους άλμπουμ λέγεται Celebration Rock και ουσιαστικά μέσα από αυτό το ντουέτο μας καλούν στην δική τους μουσική γιορτή.Με παραγωγή σταθερά προσανατολισμένη σε μια πιο DIY αισθητική,αλλά με μια σίγουρη γοητεία να αναδύεται μέσα από τον ήχο τους οι Japandroids μας δίνουν έναν ήχο που δεν θα ήταν ιερόσυλο αν έλεγα ότι πλησιάζει την όμορφη ωμότητα των Husker Du.Εννιά τραγούδια και λίγο περισσότερα από 35 λεπτά διάρκειας είναι αρκετά για να το αποδείξουν.Συμπαγείς μελωδίες,κιθαριστικό ξέσκισμα και drumming άγριο αλλά όχι ανορθόδοξο είναι τα στοιχεία που τους οδηγούν ηχητικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Τους Japandroids δεν τους ενδιαφέρει αν θα αρέσουν ή όχι στο ευρύ κοινό. Τους ενδιαφέρει μέσα από τη μουσική τους να βγάλουν την ψυχή τους,τις μνήμες και όλα αυτά που νοσταλγούν και το πετυχαίνουν οδηγώντας και τον ακροατή τους ακριβώς σε αυτά τα ταξίδια συναισθημάτων.Έντονα,δυναμικά ταξίδια που στην λήξη τους σε αφήνουν με μια αίσθηση πληρότητας και με την επιθυμία να επαναλάβεις ξανά και ξανά!

Οι Japandroids με το  Celebration Rock κάνουν μια σαφή δήλωση ότι το δικό τους DIY ήρθε για να μείνει,και μεταξύ μας αν είναι να έχουμε αποτελέσματα όπως αυτό μένει μονάχα να ευχηθούμε να μείνουν καρφωμένοι σε αυτή ακριβώς την αισθητική και σε αυτόν ακριβώς τον μουσικό προσανατολισμό.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

The Vaccines - No Hope (new track)



Το νέο τραγούδι των Vaccines με τον τίτλο "No Hope" έκανε πρεμιέρα χθες στην εκπομπή του Zane Lowe στο BBC Radio 1. Το τραγούδι θα περιέχεται στο επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας,που φέρει τον τίτλο "The Vaccines Come Of Age" και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Απολαύστε το!

Οι Mumford & Sons αποκαλύπτουν τα πλάνα τους για νέο άλμπουμ



Οι Mumford & Sons σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ,το πρώτο μετά το "Sigh No More" του 2009,στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η μπάντα έκανε αυτή την αποκάλυψη εχθές στη σκηνή του Pinkpop Festival που λαμβάνει χώρα στην Ολλανδία. Ο τραγουδιστής Marcus Mumford απευθυνόμενος στο κοινό είπε πως οι ηχογραφήσεις έχουν ολοκληρωθεί,ενώ ο keyboard-ιστας Ben Lovett αποκάλυψε την ημερομηνία!

Εντωμεταξύ η μπάντα έχει γράψει ήδη ένα ολοκαίνουριο τραγούδι,το "Learn Me Right",το οποίο και θα περιέχεται στο νέο φιλμ της Pixar,Brave.

Chromatics - These Streets Will Never Look the Same (new video)



Οι Chromatics κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το τραγούδι τους "These Streets Will Never Look the Same" που περιέχεται στο νέο τους άλμπουμ Kill For Love. Δημιουργός αυτού του μονόχρωμου αριστουργήματος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Alberto Rossini,τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από πολλά από τα βίντεο της μπάντας!

Απολαύστε το!

Ακούστε τη συνεργασία του Bobby Womack με την Lana Del Ray



To νέο άλμπουμ του Bobby Womack με τον τίτλο "The Bravest Man in the Universe" θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου μέσω της XL Recordings. Την παραγωγή του έχουν αναλάβει οι Damon Albarn και Richard Russell (που είναι και ο ιδιοκτήτης του label).

Σε αυτό το άλμπουμ συναντάμε και μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία του Womack  με την Lana Del Ray στο τραγούδι "Dayglo Reflection" το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.



Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Redd Kross - Researching the Blues (new track)




Οι Red Kross επιστρέφουν δισκογραφικά μετά από 15 ολόκληρα χρόνια,με το άλμπουμ "Researching the Blues",που θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου από την Merge. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο τραγούδι που η μπάντα ανέβασε στο soundcloud.

Το tracklist του "Researching The Blues" είναι:

01 Researching the Blues
02 Stay Away From Downtown
03 Uglier
04 Dracula's Daughters
05 Meet Frankenstein
06 One of the Good Ones
07 The Nu Temptations
08 Choose to Play
09 Winter Blues
10 Hazel Eyes

Η Bjork κυκλοφορεί DVD με τις εμφανίσεις της στο "Later With Jools Holland"




Η Bjork έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση εμφανίσεων στο γνωστό τηλεοπτικό show του BBC,"Later With Jools Holland". Αυτός είναι και ο λόγος που θα κυκλοφορήσει ένα DVD με τα highlights των εμφανίσεων της σε αυτό από το 1995 μέχρι και το 2011.Το DVD θα βγει στην αγορά στις 18 Ιουνίου.

Τα τραγούδια που θα περιέχονται σε αυτό το DVD είναι:

01 Hyperballad
02 Venus as a Boy
03 Possibly Maybe
04 Bachelorette
05 Hunter
06 Jóga
07 So Broken
08 Earth Intruders
09 The Anchor Song
10 Declare Independence
11 Crystalline
12 Thunderbolt
13 Cosmogony

Adolf Plays The Jazz - Form Follows Function (Self Released 2012)


Οι Adolf Playz The Jazz είναι μια μπάντα πραγματικό κόσμημα για τα Ελληνικά μουσικά δρώμενα.Με ήχο που παραπέμπει σαφέστατα στο post-rock ιδίωμα,αλλά με μελωδίες που περνάνε μέσα από ένα πιο κινηματογραφικό και αισθαντικό φίλτρο,καταφέρνουν με κάθε τι που κυκλοφορούν να μας εντυπωσιάζουν ευχάριστα. Αυτό ακριβώς καταφέρνουν και με το νέο τους πόνημα,"Form Follows Function",το οποίο μάλιστα (και προς τιμήν τους) διαθέτουν δωρεάν σε όποιον θέλει να το κατεβάσει!

Το ύφος τους και σε αυτή την κυκλοφορία δεν διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές τους. Συνθέσεις όχι ιδιαίτερα πολύπλοκες αλλά ηχητικά πλούσιες,τραγούδια στην πλειοψηφία τους μεγάλα σε διάρκεια και ήχος που βάζει τον επίδοξο ακροατή στη λογική να τον ακολουθήσει. Μετά από αρκετές και μάλιστα επίμονες ακροάσεις θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω στην ολότητα του σαν ένα soundtrack της σύγχρονης μεγαλούπολης. Γαλήνιο σε κάποια σημεία του,αγωνιώδες σε άλλα σίγουρα σε παρασέρνει στο ρυθμό του αβίαστα και δεν είναι λίγες οι φορές που το νιώθεις να ασκεί πάνω σου μια γοητεία!

Κάθε άλμπουμ έχει να μας παρουσιάσει στιγμές μεγαλείου και σε αυτό η αναλογάι των ποιοτικών τραγουδιών είναι αρκετα μεγάλη.Το ομώνυμο "Form Follows Function" είναι σίγουρα ένα τραγούδι που δεν περνά απαρατήρητο. Τσαμπουκαλεμένο από το ξεκίνημα του και με ένα κιθαριστικό ξέσπασμα στην κορύφωση του σε κρατά γερά στο ρυθμό του. Το "Oddy" ήχει πραγματικά κινηματογραφικό,ενώ κάποια ψήγματα ambient στον ήχο του το καθιστούν ελκυστικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ακρόασης του.Το "Wreck" είναι για μένα ότι πιο κοντινό στον ήχο της πόλης. Φορτισμένο,έντονο,δυναμικό,αν και χωρίς ιδιαίτερη ποικιλία ηχητικών χρωμάτων,χρώματα όμως που συναντά κανείς στο υπέροχο "Water Memory",αλλά και στο "Where Is Our Home" που κλείνει με τρόπο επικό το άλμπουμ (23'02'' δεν τα λες και λίγα). Ειδικά γι αυτό το τελευταίο κομμάτι οφείλω να δηλώσω εντυπωσιασμένος από το υπέροχο δέσιμο μουσικής και στίχων που κυριολεκτικά σε βυθίζουν μέσα του και το κάνουν να μοιάζει με ένα σαδιστικά υπέροχο interactive μουσικό ταξίδι!

Το "Form Follows Function" είναι ένα πολύ ευχάριστο μουσικό ταξίδι,ένα μουσικό ταξίδι που δεν θέλεις να τελειώσει και οι Adolf Plays The Jazz είναι μια μπάντα ικανότατη στο αν δημιουργεί τέτοια ταξίδια. Πάντα ενδιαφέροντες στον ήχο τους,πάντα με κάτι φρέσκο να προτείνουν και σίγουρα πολύ πιο "τίμιοι" από άλλους ψωνισμένους της εγχώριας εναλλακτικότητας! Ακούστε αυτό το άλμπουμ και είναι βέβαιο πως θα βιώσετε κι εσείς την ίδια απόλαυση που βίωσα εγώ!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Sigur Ros-Ég Anda (new video)




To νέο βίντεο των Sigur Ros για το τραγούδι "Ég Anda",που ανοίγει τον δίσκο τους Valtari,είναι ένα πραγματικά παράξενο βίντεο.Σκηνοθετημένο από τον Ragnar Kjartansson,προσφέρει,βήμα προς βήμα,συμβουλές για να βοηθήσετε κάποιον όταν πνίγεται.

Το βίντεο αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά βίντεο 12 σκηνοθετών που συνεργάζονται σε ένα παράξενο κινηματογραφικό πείραμα. Ένα νέο βίντεο θα εμφανίζεται κάθε δεύτερη εβδομάδα. Στο project αυτό συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες ,μεταξύ των οποίων οι Hedwig and the Angry Inch,John Cameron Mitchell,Ryan McGinley,Ramin Bahrani, Alma Har'el, Clare Langan κ.α.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τίτλοι τέλους για τους Handsome Furs



Oι Handsome Furs έβαλαν τους δικούς τους τίτλους τέλους στην πορεία τους. Εχθές το βράδυ ανέβηκε στην ιστοσελίδα της μπάντας η παρακάτω ανακοίνωση:

"Με βαριά καρδιά ήρθε η στιγμή να πούμε σε όλους εσάς ότι οι Handsome Furs τελείωσαν. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ειπωθεί είναι το πόσο εξαιρετικά ευγνώμονες είμαστε για την αγάπη και την υποστήριξη των οπαδών μας σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για όλα!Ήταν έξι υπέροχα χρόνια και τα χρωστάμε όλα σε εσάς!xoxo HF"

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αιτία που να δικαιολογεί αυτή την "διάλυση"

Live αλμπουμ για τους Antony and the Johnsons



Οι Antony and the Johnsons θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ,με τον τίτλο "Cut The World" στις 6 Αυγούστου μέσω της Rough Trade & Secretly Canadian (για τις Η.Π.Α.). Το άλμπουμ περιέχει τραγούδια,που προέρχονται από τις studio κυκλοφορίες τους,σε συμφωνικές εκδοχές,ηχογραφημένα τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κοπεγχάγη με την συνοδεία τις Κρατικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Δανίας. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Το ομώνυμο τραγούδι (που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ως τώρα) προέρχεται από το show The Life & Death of Marina Abramovic,ενώ το τραγούδι "Future Feminism",που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω,περιέχει ένα λόγο του Antony που προωθεί την απομάκρυνση από το πατριαρχικό πρότυπο και την προσέγγιση μιας πιο γυναικείας κοινωνίας.

Το tracklist του Cut The World θα είναι:

01 Cut the World
02 Future Feminism
03 Cripple and the Starfish
04 You Are My Sister
05 Swanlights
06 Epilepsy Is Dancing
07 Another World
08 Kiss My Name
09 I Fell in Love With a Dead Boy
10 The Rapture
11 The Crying Light
12 Twilight

Μουσική επιστροφή για τους Afghan Whigs




Oι προσφάτως επανενωμένοι Afghan Whigs μοιράζονται μαζί μας την πρώτη τους ηχογράφηση μετά από πέντε χρόνια. Πρόκειται για την διασκευή του τραγουδιού "See And Don't See",που ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1970 από την  Marie "Queenie" Lyons.

Ακούστε το!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το νέο άλμπουμ του Joey Ramone σε live streaming



O Joey Ramone διέθεσε ολόκληρο το νέο του άλμπουμ "Ya Know" για live streaming και εσείς έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε παρακάτω.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί επίσημα στις 21 Μαΐου και είναι η δεύτερη κυκλοφορία που βγαίνει στην αγορά μετά τον θάνατό τους το 2001.

Την παραγωγή στα 15 τραγούδια που το αποτελούν έχουν αναλάβει οι Ed Stasium και Jean Beauvoir που συνεργάστηκαν με τους Ramones στο παρελθόν. Όλα τα τραγούδια έχουν γραφτεί την περίοδο 1977-2000 και δύο από αυτά,τα 'Merry Christmas (I Don't Want to Fight Tonight)' και 'Life's a Gas' έχουν ηχογραφηθεί επίσημα και από τους Ramones.

Το tracklist του "Ya Know" είναι:

'Rock 'N' Roll Is The Answer'
'Going Nowhere Fast'
'New York City'
'Waiting For That Railroad'
'I Couldn't Sleep'
'What Did I Do To Deserve You?'
'Seven Days Of Gloom'
'Eyes Of Green'
'Party Line'
'Merry Christmas (I Don't Want To Fight Tonight)'
'21st Century Girl'
'There's Got To Be More To Life'
'Make Me Tremble'
'Cabin Fever'
'Life's A Gas'

Οι ΧΧ αποκαλύπτουν τα νέα τους τραγούδια




Οι ΧΧ παρουσίασαν έξι νέα τραγούδια που θα περιέχονται στο επερχόμενο,δεύτερο,άλμπουμ τους σε συναυλία που έδωσαν στο London's Chats Palace στις 15 Μαΐου.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ένα απόσπασμα από ένα από αυτά τα τραγούδια(τα οποία ακόμα δεν έχουν τίτλους),ενώ το σετ της συγκεκριμένης εμφάνισης περιελάμβανε τα:

Untitled new song
'Islands'
Untitled new song
'Crystallised'
Untitled new song
Untitled new song
'Basic Space'
Untitled new song
'Shelter'
'Infinity'
'Intro'
Untitled new song
'Stars'

Σπάνια φωτογραφία των Beatles σε δημοπρασία




Μια σπάνια φωτογραφία των Beatles που τους απεικονίζει να περπατούν ανάποδα την Abbey Road πρόκειται να τεθεί σε δημοπρασία και αναμένεται να φτάσει τις £9,000.

Η φωτογραφία είναι του Iain Macmillan και ουσιαστικά είναι η αντίθετη απεικόνιση της φωτογραφίας που υπάρχει στο θρυλικό άλμπουμ της μπάντας από τη χρονιά του 1969.Ανήκε μέχρι σήμερα σε συλλέκτη ο οποίος την παραχώρησε σε οίκο δημοπρασιών μαζί με 25 ακόμα σπάνιες φωτογραφίες των Beatles. Η διαδικασία των δημοπρασιών γι αυτές τις φωτογραφίες θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου.

Gallon Drunk-The Road Gets Darker From Here (Cloud Hill 2012)


Οι Gallon Drunk ήταν σε όλη την μέχρι τώρα πορεία τους μια μπάντα που προτιμούσε να δίνει βάση στην ουσία της μουσικής και να μένει έξω από το όλο παιχνίδι της δημοσιότητας. Ο James Johnston και η παρέα του αφού ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με το να βρουν κάποιο label για το νέο τους άλμπουμ κατέληξαν στην φιλόξενη αγκαλιά της Cloud Hill και όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα του "The Road Gets Darker From Her" έπραξαν πέρα για πέρα σοφά.

Το "You Made Me" που ανοίγει το άλμπουμ είναι ένα τραγούδι που ακούστηκε αρκετά παραέξω,μιας και αποτέλεσε το single-προπομπό αυτού του άλμπουμ.Δυναμική εισαγωγή,κιθάρες απλές αλλά κοφτερές και τα πάντα προδιαθέτουν για μια εξαιρετική συνέχεια.Στο "Hanging On" η αύρα από το προηγούμενο άλμπουμ των Gallon Drunk (το The Rotten Mile του 2007) είναι κάτι παραπάνω από εμφανής σε ένα τραγούδι που αποτελεί το καταλληλότερο ίσως μουσικό χαλί για την καταιγίδα που ακολουθεί,με τα "A Thousand Years" και "Killing Time" να αποτελούν μια πραγματική γροθιά στο στομάχι.Το δίδυμο των Ian White και Terry Edwards δίνει πραγματικά τα ρέστα του όσον αφορά το ρυθμικό κομμάτι,ενώ ο Johnston ακούγεται πραγματικά μπαρουτοκαπνισμένος βάζοντας τον ακροατή στο όλο κλίμα του τραγουδιού.

Μια μπάντα σαν τους Gallon Drunk θα ήταν αδύνατο να μην έχεις καταβολές από την blues μουσική και ακριβώς αυτό κάνει εμφανές μέσα από τους ήχους των "Stuck In My Head" και "The Big Breakdown". Στο πρώτο η συμμετοχή στα φωνητικά της Marion Andrau δίνει ένα διαφορετικό touch στην όλη σύνθεση,ενώ στο δεύτερο οι σαφέστατα πιο κλασσικές blues φόρμες δίνουν την δυνατότητα στον Johnston να παίξει με το τραγούδι στο δικό του ερμηνευτικό γήπεδο.Blues είναι και η διάθεση στο "I Just Can't Help But Stare",με το τραγούδι να είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τα υπόλοιπα,αλλά να μην στερείται επ ουδενί από τον δυναμισμό τους.Το καλύτερο όμως οι Gallon Drunk μας το φυλάνε για το τέλος με το "The Perfect Dancer" όπου το δίδυμο Johnston-Andrau δίνει έναν ολοκαίνουριο τόνο στην μουσική λογική των Gallon Drunk με την σκοτεινή και αργόσυρτη ερμηνεία του,ενώ η μελωδία είναι άκρως ατμοσφαιρική και ταξιδιάρικη.

Στα τεχνικά του άλμπουμ ο Johann Scheerer που ανέλαβε την παραγωγή κατάφερε να χειριστεί με τρόπο σοφό την οργή  που θέλησε να εκφράσει η μπάντα με τον ήχο της. Άφησε την όποια βρωμιά να εκφραστεί ελεύθερα αλλά δεν άφησε το τελικό αποτέλεσμα να ξεφύγει από τον έλεγχο του.

Σε γενικές γραμμές δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι οι Gallon Drunk δεν κυκλοφορούν ένα άλμπουμ με καθαρά εμπορικό προσανατολισμό.Δεν το επεδίωξαν ποτέ επομένως γιατί να το κάνουν τώρα;Από την άλλη δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα κλασσικό "Gallon Drunk δίσκο".Το όλο εγχείρημα μοιάζει περισσότερο σαν μια άσκηση δημιουργικής διοχέτευσης θυμού και ενέργειας που μπορώ να πω πως είναι αρκετά επιτυχημένα και δίχως αμφιβολία θα προσφέρει στον ακροατή ένα ποιοτικό και ευχάριστο άκουσμα,αντάξιο της φήμης που οι Gallon Drunk έχτισαν στην πορεία αυτή των 24 ετών που έχουν μέχρι σήμερα. Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Αύγουστο και την επίσημη κυκλοφορία του άλμπουμ.Αν μη τι άλλο αξίζει τον κόπο!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ακούστε το νέο single του Gold Panda



O Gold Panda θα κυκλοφορήσει μέσω της δικής του Notown ένα νέο 7" single με τα τραγούδια "Mountain" & "Financial District". Τα τραγούδια ήδη έχουν κυκλοφορήσει ψηφιακά και θα βγουν και σε βινύλιο στις 12 Ιουνίου. Στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και παρακάτω να ακούσετε τα δύο τραγούδια.

Documentary για τους Black Keys




Σύμφωνα με δημοσίευμα του SPIN οι Black Keys σύντομα θα έχουν ένα documentary αφιερωμένο σε αυτούς με τον σκηνοθέτη του Noah Abrams περιγράφει σαν "μια κωμωδία μεταξύ φίλων με το καλύτερο soundtrack που έχει γίνει ποτέ". Ο Abrams ακολούθησε την μπάντα στην περιοδεία της μέχρι τον Ιανουάριο και θα συνεχίσει να συγκεντρώνει υλικό μέχρι τον Αύγουστο,ελπίζοντας να έχει το φιλμ έτοιμο στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Από την πλευρά της μπάντας συνεχίζεται η περιοδεία τους,που θα τραβήξει μέχρι το τέλος του 2012,με τις εμφανίσεις τους να είναι:

05-16 Milwaukee, WI - Bradley Center *
05-18 Columbia, MD - Merriweather Post Pavilion *
05-19 Atlantic City, NJ - Revel's Ovation Hall
07-20 - 07-22 Dover, DE - Firefly Music Festival
07-28 New York, NY - Catalpa Festival
08-01 Council Bluffs, IA - Mid-America Center
08-03 Chicago, IL - Lollapalooza
08-04 Toronto, Ontario - Molson Canadian Amphitheatre
08-05 Parc Jean-Drapeau, Montreal - Osheaga 2012
08-09 Gothenburg, Sweden - Way Out West Festival
08-10 Oslo, Norway - Oya Festival
08-11 Helsinki, Finland - Flow Festival
08-13 Copenhagen, Denmark - Tap1
08-14 Hannover, Germany - Awd Hall
08-15 Saint Poelten, Austria - Frequency Festival
08-17 Biddinghuizen, Holland - Lowlands Festival
08-18 Hasselt-Kiewit, Belgium - Pukkelpop 2012
08-19 Leipzig, Germany - Highfield Festival
08-21 Belfast, Ireland - Tennent's Vital 2012
08-22 Dublin, Ireland - The O2
08-24 Leeds, England - Leeds Festival
08-25 Paris, France - Rock en Seine Festival
08-26 Reading, England - Reading Festival
10-04 San Diego, CA - Valley View Casino Center
10-05 Los Angeles, CA - Staples Center
10-08 Anaheim, CA - Honda Center
10-09 Phoenix, AZ - US Air Arena
10-21 Newcastle, Australia - Newcastle Entertainment Centre
10-22 Sydney, Australia - Sydney Entertainment Centre
10-26 Brisbane, Australia - Brisbane Entertainment Centre
10-28 Perth, Australia - Rock It Festival
10-30 Adelaide, Australia - Adelaide Entertainment Centre
10-31 Melbourne, Australia - Sidney Myer Music Bowl
11-01 Melbourne, Australia - Sidney Myer Music Bowl
11-03 Auckland, New Zealand - Vector Arena
11-05 Wellington, New Zealand - TSB Bank Arena
11-27 Lisbon, Portugal - Atlántico
11-28 Madrid, Spain - Palacio De Deportes
11-30 Lyon, France - Halle Tony Garnier
12-01 Torino, Italy - Palaolimpico
12-03 Amsterdam, Holland - Ziggo Dome
12-04 Munich, Germany - Olympiahalle
12-05 Dusseldorf, Germany - ISS Dome

(*with Arctic Monkeys)

Νέο άλμπουμ για τους Animal Collective



Οι Animal Collective ανήρτησαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ένα βίντεο που ανακοίνωνε το νέο άλμπουμ τους,το οποίο θα ονομάζεται "Centipede Hz" και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο μέσω της Domino.To συγκεκριμένο βίντεο μας προσφέρει μαι σειρά από λέξεις και φράσεις που φτιάχνουν το tracklist του το οποίο θα είναι:

01 Moonjock
02 Today's Supernatural
03 Rosie Oh
04 Applesauce
05 Wide Eyed
06 Father Time
07 New Town Burnout
08 Monkey Riches
09 Mercury Man
10 Pulleys
11 Amanita

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Morrissey Live in Greece




16.07.2012
Θέατρο Λυκαβηττού
MORRISSEY

O Morrissey ζωντανά στην Αθήνα, για μια και μοναδική συναυλία την Δευτέρα 16 Ιουλίου στο θέατρο Λυκαβηττού.

To Rolling Stone τον χαρακτηρίζει «έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών», το ΝΜΕ ως τον «πιο επιδραστικό καλλιτέχνη όλων των εποχών», το BBC ως «μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στην ιστορία της Βρετανικής ποπ» και ο Independent γράφει ότι «οι περισσότεροι pop stars πρέπει να έχουν πεθάνει πριν φτάσουν στην φήμη που έχει αποκτήσει ο Morrissey στην διάρκεια της ζωής του». Πανεπιστημιακά συγγράματα τον έχουν συγκρίνει με τον Oscar Wilde και τον Samuel Beckett.

O Morrissey δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση σουπερ σταρ. Είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να κάνει την τέχνη του ζωή και το αντίστροφο. Είναι μια από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις δημιουργών, που τόλμησε να σπάσει τα όρια που το star system ορίζει και να χρησιμοποιήσει την μουσική του για να προσπαθήσει να αλλάξει τον κόσμο γύρω του: είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την εναντίωσή του στην Θάτσερ και τον Μπους, είτε για την θρησκεία και την σεξουαλικότητα και πολλά άλλα «δύσκολα» θέματα, ο Morrissey ποτέ δεν δίστασε να εκφράσει τις πεποιθήσεις του, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι με την δική του φήμη δεν διανοούνται να αρθρώσουν ούτε λέξη, φοβούμενοι για την καριέρα τους.

Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο, είναι τόσο σημαντικός σε τόσο πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Γι’αυτό οι οπαδοί του είναι τόσο αφοσιωμένοι σε αυτόν και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που συνεχίζει – επί δεκαετίες - να γεμίζει μεγάλα venues σε πάρα πολλές χώρες. Γι’αυτό η καριέρα του περιλαμβάνει τόσα πολλά κλασικά τραγούδια και άλμπουμς.

Πόσοι καλλιτέχνες μπορούν να περιφανεύονται ότι έχουν γράψει διαμάντια όπως τα “Everyday Is Like Sunday”, “The More You Ignore Me, The Closer I Get”, “Irish Blood, English Heart”, “We Hate It When Our Friends Become Successful”, “Suedehead”, “Boxers”, “First Of The Gang To Die”, “You Have Killed Me”, “That’s How People Grow Up”, “Our Frank”, “The Last Of The Famous International Playboys”, “I Have Forgiven Jesus” και δεκάδες άλλα.

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου, ο μεγάλος Morrissey θα βρίσκεται στον πιο όμορφο καλοκαιρινό συναυλιακό χώρο της Αθήνας, το θέατρο του Λυκαβηττού, για να μας δείξει τι είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης της ποπ μουσικής. Ναι, αυτή θα είναι η κορυφαία νύχτα του συναυλιακού καλοκαιριού.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση:
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 Ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr και από 15 Μαϊου στο Tickethouse και τα Public.

Μετά την εξάντλησή τους, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 Ευρώ.
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 40 Ευρώ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ακούστε το νέο single του Four Tet



Ο Four Tet (κατά κόσμον Kieran Hebden) συνεχίζει να μας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Τώρα είναι η σειρά του νέου του 12" single "Jupiters" b/w "Ocoras".

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το τραγούδι "Jupiters",το οποίο και ανέβασε στο soundcloud,αλλά και το τραγούδι "Ocoras" παρμένο όμως από την ραδιοφωνική εκπομπή του Gilles Peterson στο BBC Radio 6

The Walkmen-We Can't Be Beat (new track)


Μέσω του soundcloud είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα ακόμη νέο τραγούδι των Walkmen από το επερχόμενο άλμπουμ τους Heaven που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαίου μέσω της Fat Possum/Bella Union.Πρόκειται για το τραγούδι We Can't Be Beat το οποίο έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε παρακάτω.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Black Magic Six-III Brutal Blues (Svart Records 2012)


Το ξέραμε ότι θα επιστρέψουν,το περιμέναμε και το θεοπάλαβο δίδυμο από την Φινλανδία δε μας απογοήτευσε. Οι Black Magic Six είναι εδώ με το τρίτο τους άλμπουμ και η συνταγή είναι η ίδια που γνωρίσαμε και στα δύο προηγούμενά τους άλμπουμ. ΟΛΕΘΡΟΣ!

Κάποιοι ίσως αναρωτηθείτε τι περιλαμβάνει αυτή η συνταγή. Η απάντηση είναι απλούστατη.Rock,punk,σκοτεινά blues στοιχεία και γενναίες δόσεις της τρέλας και της ιδιορρυθμίας που χαρακτηρίζει τους Φινλανδούς.Όταν,δε,μάλιστα όλο αυτό το πακέτο βγαίνει από δύο μόλις άτομα που με μια κιθάρα και τύμπανα παίζουν κολασμένο Rock 'n' Roll σαν πλήρης μπάντα τότε μπορείτε να νιώσετε τα αποτελέσματα.

Το όλο άλμπουμ είναι να το ακούς στο repeat ξανά και ξανά,αλλά αμέσως ξεχωρίζουν τραγούδια όπως το "I Hate People" (που όσοι έτυχε να το ακούσετε ζωντανά θα το βρείτε λίγο διαφορετικό αλλά εξίσου σπινταριστό),το "Beaver Killer" που είναι παράξενα ελκυστικό (και με videoclip που τα σπάει),το διαολεμένα όμορφο "Ghoul" και το old school punk/rockabilly/hillbilly του προκλητικού σε τίτλο "The Biggest Ass In Town".

Η γενική εικόνα που σου δίνει ένα άλμπουμ σαν το "Brutal Blues" είναι μία. Αυτή την μπάντα θα την αγαπήσεις. Οι άνθρωποι κάνουν την τρέλα τους και την κάνουν καλά,βγάζουν ενέργεια τόσο στην ηχογράφηση όσο και στις ζωντανές τους εμφανίσεις που πολλές μπάντες θα ζήλευαν και στην τελική παίζουν το πιο straight rock 'n' roll ήχο που είχα χρόνια να ακούσω!Γι αυτό ψάξτε τόσο αυτό το άλμπουμ όσο και τα δύο προηγούμενα!

Νέα τραγούδια για τους Animal Collective



Οι Animal Collective μας εξέπληξαν ανεβάζοντας προς ακρόαση στην ιστοσελίδα τους δύο ολοκαίνουρια τραγούδια,τα "Honeycomb" και "Gotham",τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε 7" δίσκο στις 26 Ιουνίου μέσω της Domino.

Aπολαύστε τα!

Cocorosie-We Are On Fire (new track)



To νέο single των Cocorosie,"We Are on Fire" b/w "Tearz for Animals",θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου μέσω της Touch and Go. Tην παραγωγή του ανέλαβε ο David Sitek των TV On The Radio.

Για τον Ιούνιο οι Cocorosie έχουν ήδη κλείσει ορισμένες εμφανίσεις με τις ημερομηνίες και τους τόπους να είναι:

06-06 San Francisco, CA - Regency Ballroom
06-07 Santa Cruz, CA - Rio Theatre
06-08 Solana Beach, CA - Belly Up
06-09 Los Angeles, CA - Luckman Fine Arts Complex

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

R.I.P. Adam Yauch (Beastie Boys)



Ο Adam Yauch (MCA) έχασε τελικά την μάχη με τον καρκίνο και απεβίωσε σήμερα σε ηλικία μόλις 47 ετών!

Μαζί με τους Mike D και Ad-Rock δημιούργησε τους Beastie Boys το 1981 και μαζί τους όρισαν τον crossover ήχο μεταξύ του punk του hardcore και της rap μουσικής. Υπήρξε επίσης ο σκηνοθέτης των περισσότερων βίντεο των Beastie Boys χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Nathaniel Hornblower ενώ ίδρυσε και την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών Oscilliscope Pictures. Ανήσυχη προσωπικότητα και βαθύτατα πολιτικοποιημένος υπήρκε εκ των ιδρυτών του ιδρύματος Milarepa,το οποίο συγκέντρωνε χρήματα για τον αγώνα ανεξαρτητοποίησης τους Θιβέτ.

Ο καρκίνος του διαγνώστηκε το 2009 και ευτυχώς πριν φύγει από τη ζωή πρόλαβε να δει το άλμπουμ Hot Sauce Committee να κυκλοφορεί και τους Beastie Boys να μπαίνουν στο Rock and Roll Hall Of Fame τον περασμένο μήνα!

R.I.P. Lloyd Brevett




Ο κόσμος της ska είναι πλέον φτωχότερος. Ο Lloyd Brevett,ένα από τα ιδρυτικά μέλη των θρυλικών Skatalites άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη σε ηλικία 80 ετών. Ο θάνατός του επήλθε έπειτα από τα απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια που υπέστη ενώ βρισκόταν νοσηλευόμενος στο Andrews Memorial Hospital στο Kingstown της Jamaica.

O Brevett υπηρέτησε τους Skatalites από το ξεκίνημα τους το 1964 μέχρι και το 2005.Μαζί τους γνώρισε δόξα,αναγνωρ΄σιτηκε σαν μουσικός και τιμήθηκε πολλές φορές για την προσφορά του στην μουσική.

Killing Joke-MMXII (Spinefarm Records 2012)


Το να μπεις στη λογική να "κρίνεις" μια μπάντα της βαρύτητας των Killing Joke είναι από μόνο του αρκετά δύσκολη υπόθεση,και αυτό όχι γιατί η μπάντα κυκλοφόρησε κάτι απαράδεκτο,αλλά γιατί κάθε φορά φροντίζει να επαναπροσδιορίσει τον ήχο της και να αφήσει άφωνο τον κάθε επίδοξο,παλιό ή νέο,ακροατή.

Στο MMXII οι Killing Joke εμπνέονται από την καταστροφολογική θεωρία των ημερολογίων των Mayas που μιλούν για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 (εξ ου και ο τίτλος). Πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής του οι Joke παίρνουν αυτές τις θεωρήσεις και δημιουργούν για μια ακόμη φορά ένα αριστούργημα,που αναφέρεται στην ανθρώπινη επανάσταση όχι σαν κατάληξη αλλά σαν κινητήριο δύναμη για έναν πιο αισιόδοξο κόσμο!

Ο ήχος τους είναι και πάλι επαναστατικός αλλά όχι ξεκομμένος από το παρελθόν τους. Αυτό γίνεται ολοφάνερο ήδη από το εναρκτήριο "Pole Shift",όπου η ηλεκτρονική μουσική και τα γεμάτα synths ντύνουν με τρόπο μοναδικό την εκπληκτική ερμηνεία του Jaz Coleman (ο οποίος όσο γερνάει γίνεται ακόμα πιο απίστευτος). Στο "Fema Camp" ο ήχος σε στοιχειώνει και η μπάντα μοιάζει συμπαγής σαν γρανίτης δημιουργώντας ένα τραγούδι καθηλωτικό.Καθηλωτικό είναι και το "Rapture" που ακολουθεί που μοιάζει να είναι πιο κοντά στα πρότυπα του προηγούμενου άλμπουμ της μπάντας,πράγμα που συναντάμε και στο επικό "Colony Collapse". Oι Killing Joke μοιάζουν να επιλέγουν να δώσουν το δικό τους πολιτικό μήνυμα μέσα από το "Corporate Elect",εκστομίζοντας το δικό τους "κατηγορώ" απέναντι σε όλα εκείνα τα συμφέροντα που κυριαρχούν στη ζωή μας και έχουν φέρει τις κοινωνίες μας στο χείλος της καταστροφής.

Αν στη δεκαετία του '80 το "Love Like Blood" μας στοίχειωσε το "In Cythera" μοιάζει ικανό να πετύχει το ίδιο. Ο Young μοιάζει να αποτίει φόρο τιμής στις εξαιρετικές μπασογραμμές του αδικοχαμένου Raven,οι υπόλοιποι απλά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι Joke δημιουργούν έναν ύμνο αυτοκάθαρσης!Στο "Primobile" μας τα χαλάνε λίγο καθώς η μέχρι εκείνη τη στιγμή πορεία του άλμπουμ δε σε προϊδεάζει για ένα τόσο flat και αδιάφορο τραγούδι.Ευτυχώς ακολουθεί το "Glitch" και έρχονται εικόνες από το "Hossanas From The Basements Of Hell" σε ένα τραγούδι πραγματική καταιγίδα.Το "Trance" αν και δυναμικό ηχεί μάλλον παγερά αδιάφορο και αδικαιολόγητα βαβουριάρικο (για τα δικά μου αφτιά τουλάχιστον).Το άλμπουμ κλείνει με το "On All Hallow's Eve" που ουσιαστικά μοιάζει με έναν ιδιότυπο αποχαιρετισμό (πιθανότατα,με βάση τη θεματολογία,αποχαιρετισμό στον κόσμο που καταστρέφεται). Αργό το τέμπο του και έκδηλη η μελαγχολία του.

Σε μια πιο γενική προσέγγιση το MMXII μοιάζει να είναι η συνέχεια του Absolute Dissent του 2010. Και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ενιαίο concept αλλά για μια ιδεολογική σύνδεση μεταξύ των δύο άλμπουμ. Οι Killing Joke αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την μουσική τους ιδιοφυΐα. Εξάλλου δεν τους είναι δύσκολο να το πράξουν. Είναι μια μπάντα που εξακολουθεί να έχει την φλόγα των πρώτων ημερών της και παραμένουν κομιστές της ποιοτικής μουσικής δημιουργίας και του άκρατου προβληματισμού για τον κόσμο γύρω τους. Είναι μια μπάντα που ζει την εποχή της,την παρατηρεί και κοιτάζει με καθαρή ματιά το μέλλον. Είναι  μια μπάντα που κατάφερε να βάλει ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο στην ήδη πλούσια σε μεγαλεία ιστορία της και γι αυτό επιβάλλεται να τους ακούσετε!

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Σόλο άλμπουμ για την Laetitia Sadier



Η frontwoman των Stereolab Laetitia Sadier ετοιμάζει το νέο της προσωπικό άλμπουμ,που θα αποτελέσσει την συνέχεια του εξαιρετικού "The Trip" που κυκλοφόρησε το 2010. Το νέο άλμπουμ θα έχει το όνομα "Silencio" και θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου μέσω της Drag City. Οι μουσικοί που την πλαισιώνουν σε αυτή την κυκλοφορία είναι οι Tim Gane (Stereolab),James Elkington (Zines) και Sam Prekop (Sea & Cake).

To tracklist του άλμπουμ θα έχει ως εξής:

01 The Rule of the Game
02 Find Me the Pulse of the Universe
03 Silent Spot
04 Auscultation to the Nation
05 There Is a Price to Pay for Freedom (And It Isn't Security)
06 Moi Sans Zach
07 Between Earth and Heaven
08 Lightning Thunderbolt
09 Fragment pour le Future de L'homme
10 Merci de M'avoir Donné la Vie
11 Next Time You See Me
12 Invitation au Silence

Brian Jonestone Massacre-Aufheben (Cargo Records 2012)


Οι Brian Jonestone Massacre είναι μια μπάντα που ποτέ δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί με τον ήχο της. Ο Anton Newcombe μπορεί να είναι ένας ιδιόρρυθμος ηγέτης,μπορεί να αλλάζει τα μέλη της μπάντας σαν τα πουκάμισα,αλλά η μουσική του ιδιοφυΐα αναγνωρίζεται από το σύνολο σχεδόν του μουσικού κόσμου. Έχοντας μεταφέρει την δημιουργική του βάση στο καλλιτεχνικό περιβάλλον του Βερολίνου δημιούργησε ένα άλμπουμ που το περιμέναμε πως και πως και το οποίο φροντίζει και πάλι να μας προβληματίσει.

Το Aufheben είναι ένα άλμπουμ στο οποίο κυριαρχεί ο πειραματισμός. Ο σύγχρονος garage rock ήχος συναντά τις σκοτεινές πτυχές της ηλεκτρονικής μουσικής και οι eastern oriented μελωδίες βρίσκουν σημεία τομής με τον ήχο που υπηρέτησαν πιστά οι Music Machine και Velvet Underground.Πολλές και σχεδόν ετερόκλητες καταβολές θα πουν πολλοί,αλλά το γενικότερο αποτέλεσμα καταφέρνει να μας παρουσιάσει έναν εντελώς εγκεφαλικό ήχο,έναν ήχο που δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα και είναι ικανός να ταξιδέψει τον ακροατή τόσο στο σύνολο του,αλλά και ακούγοντας το κάθε τραγούδι ξεχωριστά.

Το όνομα του άλμπουμ δημιουργεί ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό με τον ήχο του. Το Aufheben είναι μια Γερμανική λέξη η οποία όμως δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα. Ετυμολογικά σημαίνει "ανεβάζω","μετατρέπω","διατηρώ" και "απορρίπτω",λέξεις που μοιάζουν να ορίζουν μια διαδικασία ανάπτυξης και ζωής,λέξεις που δηλώνουν έντονες αντιθέσεις,αντιθέσεις ίδιες με αυτές που εκφράζει το άλμπουμ.

Από το "Panic In Babylon" που ανοίγει το άλμπουμ μέχρι το "Blue Order/New Monday" (τι τίτλος θεέ μου) με το οποίο κλείνει το "Aufheben" o ακροατής ταξιδεύει μέσα σε αυτό το μείγμα ήχων μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει στο επόμενο τραγούδι. Η διαρκής έκπληξη,η διαρκής απόλαυση και ο σχεδόν μυστηριακός τόνος που παίρνει πολλές φορές ο ήχος των BJM αποτελούν την σίγουρη συνταγή για ένα άκρως απολαυστικό μουσικό άκουσμα!

Ιδιοφυής,ιδιόρρυθμος ή απλά τρελός,ο Anton Newcombe κατάφερε και πάλι να μη μας απογοητεύσει. Το "Aufheben" είναι ένα άλμπουμ όπως ακριβώς θα το ήθελε ο κάθε οπαδός των Brian Jonestone Massacre. Είναι ένα άλμπουμ που δεν το ακούς απλά,αλλά μπαίνεις στο τριπάκι να το εξερευνήσεις,να μελετήσεις κάθε νότα του και στο φινάλε να αποφασίσεις αν το έχεις απολαύσει ή όχι. Προσωπικά το απόλαυσα και περιμένω πως και πως να το δω να αποδίδεται και επί σκηνής. Ελπίζω κι εσείς να το απολαύσετε το ίδιο!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι Men ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ




Οι Men φαίνεται πως διανύουν μια ιδιαίτερα πολυάσχολη χρονιά καθώς μόλις λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και πριν το ξεκίνημα μιας εκτεταμένης σειράς καλοκαιρινών εμφανίσεων,μας ενημέρωσαν μέσω του blog που διατηρούν ότι ξεκίνησαν στην Νέα Υόρκη τις ηχογραφήσεις για το επόμενο άλμπουμ τους!

Σε άλλα νέα σχετικά με την μπάντα το single τους "Going Home Alone" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαίου,και λίαν συντόμως θα δούμε και μια επανακυκλοφορία τους άλμπουμ τους "Immaculada" από το 2010!

Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τους My Bloody Valentine


H φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω καθησυχάζει και τους πιο δύσπιστους,και επιβεβαιώνει ότι οι πολυαναμενόμενες επανακυκλοφορίες των My Bloody Valentine είναι πραγματικότητα. Οι επανακυκλοφορίες των "Loveless, Isn't Anything" και της συλλογής "EP's 1988-1991" θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 7 Μαίου.Μέσα από την συλλογή των ΕΡs μπορείτε να ακούσετε και το τραγούδι "Good For You" ένα,μέχρι πρότινος,ακυκλοφόρητο τραγούδι της μπάντας!

Νέο άλμπουμ και περιοδεία για τους Gaslight Anthem



Οι Gaslight Anthem θα κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του "American Slang" του 2010 στις 24 Ιουλίου μέσω της Mercury Records......και το όνομα αυτού "Handwritten".Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "45" που αποτελεί και το lead single αυτής αυτής της κυκλοφορίας!Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Brendan O' Brien,γνωστός για την συνεργασία του με τον Bruce Springsteen.

Για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ,οι Gaslight Anthem θα βγουν σε περιοδεία με τις ημερομηνίες των εμφανίσεων τους να είναι:

05-16 Brooklyn, NY - Music Hall of Williamsburg
05-18 West Hollywood, CA - Roxy
05-20 Asbury Park, NJ - Bamboozle
05-29 Paris, France - Zenith
05-31 Berlin, Germany - Zitadelle Spandau
06-01 Bremen, Germany - Aladin Music Hall
06-02 Ulm, Germany - Ulmer Zelt
06-04 Milan, Italy - Arena Concerti Fiera Milano
06-05 Zurich, Switzerland - Abart
06-08 Nickelsdorf, Austria - NOVA ROCK
06-09 Münster, Germany - Vainstream Rockfest
06-11 London, England - KOKO
06-13 Kiel, Germany - Max
06-14 Hultsfred, Sweden - Hultsfred Festival 2012
06-15 Århus, Denmark - Northside Festival
06-16 Oslo, Norway - Norweigan Wood
06-17 Seinajoki, Finland - Provinssirock
06-23 Atlantic City, NJ - Orion Music and More
08-05 Chicago, IL - Lollapalooza
08-18 Ludinghausen, Germany - Area 4
08-19 Grosspösna, Germany - Highfield Festival
08-24 Leeds, England - Leeds Festival
08-26 Reading, England - Reading Festival